Sporttas Le Coq Sportif Heritage N°1

Sporttas Le Coq Sportif Heritage N°1

€ 100,83

€ 85,59

-15%
De sporttas Le Coq Sportif Heritage N°1, een elegante en praktische keuze voor uw sportieve behoeften. Ontworpen door een toonaangevend merk.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Sporttas Le Coq Sportif Heritage N°1

De Le Coq Sportif Heritage N°1 sporttas is een stijlvolle en praktische keuze voor al je sportbenodigdheden. Ontworpen door het beroemde merk Le Coq Sportif, is deze tas gemaakt met aandacht voor detail en kwaliteitsmaterialen om er een must-have sportaccessoire van te maken.

De tas is gemaakt van sterke, duurzame materialen, waardoor het een ideale keuze is voor atleten en sporters die een betrouwbare tas nodig hebben om hun uitrusting in mee te nemen. Het klassieke, tijdloze ontwerp wordt versterkt door het iconische Le Coq Sportif-logo, dat netjes op de voorkant van de tas is geborduurd.

Met een groot, ruim hoofdvak biedt de tas gemakkelijk ruimte aan je kleding, schoenen en autres sportaccessoires. De tas heeft ook een extern vak met rits om je waardevolle spullen veilig op te bergen. Verstelbare, gevoerde riemen zorgen voor extra comfort tijdens het dragen van de tas, of je nu naar de sportschool gaat of het veld op.

De Le Coq Sportif Heritage N°1 sporttas is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het gestroomlijnde ontwerp en de moderne kleuren maken het een trendy sportaccessoire dat ook gemakkelijk buiten het sporten gedragen kan worden. Of je nu een fan bent van fitness of een fervent voetballer, deze tas zal je bondgenoot zijn om al je spullen in stijl mee te nemen.

Met de perfecte combinatie van functionaliteit, kwaliteit en stijl is de Le Coq Sportif Heritage N°1 sporttas een voor de hand liggende keuze voor alle sport- en modeliefhebbers. Wacht dus niet langer, voeg deze tas toe aan je sportcollectie en maak je klaar om het veld in stijl te veroveren.

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2320809
Kleur sky captain/nieuw optisch wit
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene