Junior Sweatshirt Hummel Motion CO

Junior Sweatshirt Hummel Motion CO

Beginnend op: € 38,27

€ 32,36

-15%
Ontdek het Hummel Motion CO kindersweatshirt voor je junior, een must-have van het merk Hummel voor een sportieve, comfortabele stijl.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 38,27

€ 32,36

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Junior Sweatshirt Hummel Motion CO

Dit kindersweatshirt van Hummel Motion CO is de perfecte keuze voor kinderen die graag modieus en toch comfortabel willen zijn. Het sweatshirt is gemaakt door het gerenommeerde merk Hummel, dat bekend staat om zijn kwaliteitskleding en unieke ontwerpen. Dit model is speciaal ontworpen voor junioren, zodat ze al op jonge leeftijd een trendy look hebben.

Het sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor je kind zacht en comfortabel aanvoelt. De stof is ook zeer slijtvast, waardoor het een duurzame keuze is voor kinderen die graag spelen en rennen.

Het ontwerp van dit sweatshirt is gewoonweg prachtig. Het heeft het iconische Hummel logo op de borst en stijlvolle strepen op de mouwen. De felle kleuren en het opvallende contrast maken dit sweatshirt erg aantrekkelijk voor kinderen. Het is perfect voor casual gelegenheden, zoals een avondje uit met vrienden of een dagje naar school.

Naast stijlvol is dit sweatshirt ook erg praktisch. Het heeft een capuchon om je kind warm te houden op frisse dagen. Het heeft ook een praktische kangoeroezak om kleine spullen in op te bergen of handen te verwarmen bij koud weer.

Het Hummel Motion CO kindersweatshirt is niet alleen een stijlvolle keuze, het biedt ook veel bewegingsvrijheid. Je kind zal vrij kunnen spelen en bewegen terwijl het zich comfortabel voelt in dit sweatshirt.

Geef je kind het allerbeste in mode met dit sweatshirt Hummel Motion CO. Het is verkrijgbaar in verschillende maten voor elke junior. Voeg een vleugje stijl en comfort toe aan de garderobe van je kind met dit kwaliteitssweatshirt van Hummel. Bestel het nu en geef je kind een onvergetelijke mode-ervaring.

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 226778-2006
Kleur grijs
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1