Rompertje voor babyjongens Hummel Janus

Rompertje voor babyjongens Hummel Janus

Beginnend op: € 30,20

€ 28,08

-7%
Geef je babyjongen het onvergelijkbare comfort en de stijl van het merk Hummel met de body Janus.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,20

€ 28,08

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Rompertje voor babyjongens Hummel Janus

De body baby jongen Hummel Janus is de perfecte keuze voor je kleine jongen! Met zijn stijlvolle ontwerp en superieure kwaliteit staat deze body garant voor een comfortabele en stijlvolle outfit voor je kind. Het merk Hummel staat bekend om zijn kleding van hoge kwaliteit en de body Janus is daarop geen uitzondering.

Deze body is speciaal ontworpen voor baby's en is gemaakt van zacht, ademend katoen voor het comfort van je kleintje. Hij is ook gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de handige drukknopen in het kruis. Deze body is ideaal voor actieve baby's, omdat ze zich vrij kunnen bewegen en toch goed bedekt blijven.

Het ontwerp van body Janus is zowel modern als tijdloos, met het kenmerkende Hummel logo in wit op een marineblauwe achtergrond. Deze body is verkrijgbaar in verschillende maten voor je opgroeiende baby. Of het nu voor een dagje thuis is of een familie-uitje, je kleine jongen zal er altijd stijlvol uitzien in deze body Hummel.

De kwaliteit van deze body is ongeëvenaard, dankzij de reputatie van het merk Hummel voor duurzame producten van hoge kwaliteit. Je kunt er zeker van zijn dat deze body bestand is tegen meerdere wasbeurten en de avonturen van je baby. Bovendien is het gebruikte katoen Oeko-Tex gecertificeerd, wat garandeert dat het vrij is van chemicaliën die schadelijk zijn voor de tere huid van je baby.

De body baby boy Hummel Janus is het perfecte cadeau voor jonge ouders of voor je eigen baby. Het is ook ideaal voor speciale gelegenheden, zoals doopfeesten of verjaardagen. Met deze body is je baby klaar voor alle avonturen die hem te wachten staan.

Kortom, als je op zoek bent naar een body van topkwaliteit voor je babyjongen, kijk dan niet verder dan body Hummel Janus. Met zijn stijlvolle ontwerp, duurzame kwaliteit en optimaal comfort is deze body een voor de hand liggende keuze voor ouders die kwaliteit en stijl belangrijk vinden. Geef je baby het beste met de body baby boy Hummel Janus.

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 224631-6367
Kleur groene
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby