Kinderklompen Crocs Cars LMQ Crocband

Kinderklompen Crocs Cars LMQ Crocband

Beginnend op: € 60,49

€ 46,92

-22%
Kinderklompen Crocs Cars LMQ Crocband: het ideale schoeisel voor jonge fans van Cars, comfortabel en leuk!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,49

€ 46,92

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderklompen Crocs Cars LMQ Crocband

Crocs Cars LMQ Crocband kinderklompen zijn het ideale schoeisel voor jonge fans van de film Cars van Disney. Deze comfortabele, praktische en leuke klompen zijn de perfecte combinatie van het merk Crocs en het beroemde personage Bliksem McQueen.

Deze klompen zijn ontworpen voor jonge kinderen, zijn licht van gewicht en gemakkelijk aan te trekken dankzij het slip-on ontwerp. De Croslite schuimzool biedt uitzonderlijk comfort, terwijl het hielriempje zorgt voor een perfecte pasvorm voor groeiende voeten.

De kleurrijke en dynamische ontwerpen van Cars op de bovenkant van de klompen zullen kleine fans van de film verrukken. De felle kleuren en realistische details van Bliksem McQueen geven kinderen het gevoel dat ze hun favoriete helden aan hun voeten hebben.

Crocs Cars LMQ Crocband kinderklompen zijn ook erg praktisch voor buitenactiviteiten. Door hun licht verhoogde zool en goede grip zijn ze ideaal voor buitenactiviteiten of regenachtige dagen. Bovendien zijn de klompen gemakkelijk schoon te maken en waterbestendig, waardoor ze perfect schoeisel zijn voor actieve kinderen.

Deze klompen zijn gemaakt door het beroemde merk Crocs en staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn ontworpen om alle avonturen van kinderen te weerstaan, of ze nu in de tuin spelen of rondrennen in de speeltuin.

Geef je kind comfort en stijl met Crocs Cars LMQ Crocband kinderklompen. Perfect voor casual gelegenheden, familie-uitjes of buitenactiviteiten, zijn deze schoenen een must-have voor alle jonge fans van Cars. Geef je kind een paar klompen die comfort, functionaliteit en plezier combineren!

Extra informatie

Merk Crocs
Fabrikant SKU 209381-610
Kleur rood
Kleur Rood
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior