Trui Blend Christmas

Trui Blend Christmas

Beginnend op: € 35,24

€ 18,74

-47%
Geef je kerststijl een boost met de Blend Christmas trui. Een perfecte mix van comfort en mode, getekend Blend.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 35,24

€ 18,74

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trui Blend Christmas

Ontdek ons nieuwste product voor de feestdagen: de Blend Christmas trui! Deze trui van het beroemde merk Blend is de perfecte keuze voor een feestelijke en comfortabele look.

De Blend Christmas trui is gemaakt van een mix van hoogwaardige materialen, waardoor hij zacht aanvoelt en een uitstekende pasvorm heeft. De trui is geïnspireerd opesprit en heeft een uniek ontwerp met sneeuwvlokken, dennenbomen en rennes in heldere, vrolijke kleuren.

Of je de feestdagen nu doorbrengt met familie, vrienden of gewoon thuis, deze trui voegt een vleugje magie toe aan je outfit. Hij is ideaal voor avonden bij het haardvuur, avondjes uit in de stad of zelfs voor een feestelijke dag op het werk.

De Blend Christmas trui is niet alleen stijlvol, maar ook warm en comfortabel. Hij houdt je warm en stijlvol tegelijk. Bovendien is de relaxte pasvorm perfect voor alle lichaamsvormen.

Verwen jezelf of je dierbaren met deze prachtige Blend Christmas trui en voeg een vleugje fantasie toe aan je kerstgarderobe. Bestel nu en maak je klaar om te schitteren deze feestdagen!

Extra informatie

Merk Blend
Fabrikant SKU 20716310-194013
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene