Bedrukte polo Gant Hawaii

Bedrukte polo Gant Hawaii

Beginnend op: € 121,00

€ 90,75

-25%
Ontdek een elegante zomerstijl met de bedrukte polo Gant Hawaii. Een must-have uit de Gant collectie.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 121,00

€ 90,75

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Bedrukte polo Gant Hawaii

Het Gant Hawaii poloshirt met print is de perfecte keuze om een vleugje casual stijl aan je garderobe toe te voegen. Met zijn kleurrijke ontwerp geïnspireerd op het iconische eiland Hawaï, is dit poloshirt een echte oproep om te ontsnappen en te ontspannen.

Dit poloshirt is gemaakt door Gant, een merk dat al meer dan 70 jaar bekend staat om zijn kwaliteitskleding. De zachte, lichte stof biedt ongeëvenaard comfort, ideaal voor warme zomerdagen.

Het bloemenpatroon dat over de polo is gedrukt is zowel origineel als tijdloos, waardoor het een perfecte keuze is voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een dagje uit of een avondje uit met vrienden, deze polo geeft je outfit een frisse, moderne touch.

De klassieke kraag en parelmoeren knopen geven deze polo een elegante touch, terwijl de slanke pasvorm je silhouet verbetert. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en past dus bij alle lichaamsvormen voor een onberispelijke stijl.

Naast zijn onweerstaanbare looks is deze polo ook erg praktisch dankzij de onderhoudsvriendelijke stof. Je hoeft hem alleen maar in de wasmachine te wassen om hem zo goed als nieuw te houden.

Verwen jezelf met de polo met opdruk Gant Hawaii en laat je meeslepen door zijn tropische esprit en uitzonderlijke kwaliteit. Een must-have in je garderobe voor een trendy, casual look voor alle gelegenheden.

Extra informatie

Merk Gant
Fabrikant SKU 2062037-474
Kleur duif blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene