Hooded sweatshirt met borduursel Project X Paris Romance

Hooded sweatshirt met borduursel Project X Paris Romance

Beginnend op: € 50,37

€ 40,29

-20%
De must-have voor fashionista's: het sweatshirt met capuchon Project X Paris Romance, voor een vleugje romance in je garderobe.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,37

€ 40,29

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hooded sweatshirt met borduursel Project X Paris Romance

De hoodie met borduursel Project X Paris Romance is een must-have voor alle fashionista's die een vleugje romance aan hun garderobe willen toevoegen. Gemaakt door het beroemde merk Project X Paris, is dit sweatshirt een perfecte mix van stijl en comfort.

Het "Romance" borduursel op de voorkant van het sweatshirt is een echte blikvanger en voegt een vleugje vrouwelijkheid en zachtheid toe aan het ensemble. Het merklogo is ook op de mouw geborduurd en laat zien dat je van mode en kwaliteitsmerken houdt.

Deze hoodie is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zacht en comfortabel om de hele dag te dragen. De dikke stof houdt je warm op kille dagen, terwijl de relaxte pasvorm je vrij laat bewegen zonder dat het strak aanvoelt.

Of je hem nu draagt met een jeans voor een casual look of met een rok voor een meer vrouwelijke look, deze hoodie past bij elke gelegenheid. Dankzij het veelzijdige ontwerp is hij onmisbaar in je garderobe en kun je een heleboel verschillende looks creëren die passen bij jouw stijl en stemming.

Naast stijlvol en comfortabel is deze hoodie ook een duurzame keuze. Het merk Project X Paris gaat prat op ethische productie en kwaliteitsmaterialen, waardoor het een bewuste aankoop is die je jarenlang kunt dragen.

Voeg een vleugje romance toe aan je garderobe met de geborduurde hoodie Project X Paris Romance. Bestel hem nu en laat je verleiden door zijn unieke stijl en uitzonderlijke kwaliteit. Een must-have voor alle moderne, stijlvolle vrouwen.

Extra informatie

Merk Project X Paris
Fabrikant SKU 1920013_BL
Kleur bl
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte