3/4 damesblouse Moss Copenhagen Jealua Eugenia

3/4 damesblouse Moss Copenhagen Jealua Eugenia

Beginnend op: € 70,53

€ 41,39

-41%
Ontdek de Jealua Eugenia 3/4 blouse van Moss Copenhagen, een must-have stuk voor een vrouwelijke en elegante look.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,53

€ 41,39

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

3/4 damesblouse Moss Copenhagen Jealua Eugenia

De 3/4 damesblouse Moss Copenhagen Jealua Eugenia is een must-have van het Deense merk Moss Copenhagen. Deze blouse is ontworpen voor de moderne, stijlvolle vrouw en is de perfecte mix van comfort en stijl.

Deze blouse is gemaakt van hoogwaardige materialen en is lichtgewicht en ademend, waardoor je je de hele dag fris blijft voelen. Het 3/4 model geeft het een chique, vrouwelijke uitstraling, perfect voor elke gelegenheid.

Het ontwerp is gewoonweg onweerstaanbaar. Met zijn delicate kanten details en ronde halslijn voegt deze blouse een subtiel vleugje vrouwelijkheid toe aan elke outfit. Het kan gemakkelijk gecombineerd worden met een geklede broek voor een professionele look, of met een jeans voor een meer casual look.

Moss Copenhagen is een merk dat bekend staat om zijn inzet voor duurzaamheid en ethische productie. Door voor deze blouse te kiezen, koop je niet alleen een kwaliteitskledingstuk, maar steun je ook een merk dat geeft om het milieu en het welzijn van zijn werknemers.

Deze blouse is ook een uitstekende keuze voor vrouwen die een trendy look willen zonder comfort op te offeren. Met zijn losse pasvorm en zachte stof is hij ideaal voor drukke dagen waarop je comfortabel en toch stijlvol voor de dag moet komen.

De Moss Copenhagen Jealua Eugenia 3/4 damesblouse is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een veelzijdig en stijlvol stuk voor hun garderobe. Voeg hem nu toe aan je collectie en laat je verleiden door zijn tijdloze charme.

Extra informatie

Merk Moss Copenhagen
Fabrikant SKU 18488-BRIGHT-WHITE
Kleur helderwit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1