Vrouwenrok Moss Copenhagen Laurelle Ladonna AOP

Vrouwenrok Moss Copenhagen Laurelle Ladonna AOP

Beginnend op: € 50,37

€ 30,48

-39%
De Laurelle Ladonna AOP rok van Moss Copenhagen: elegantie en vrouwelijkheid op het scherpst van de snede. Ontdek hem nu!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,37

€ 30,48

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenrok Moss Copenhagen Laurelle Ladonna AOP

De rok Moss Copenhagen Laurelle Ladonna AOP is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Ontworpen door het Deense merk Moss Copenhagen, combineert deze rok stijl en comfort perfect.

Het elegante, tijdloze ontwerp maakt het een veelzijdig stuk voor elke gelegenheid. Of het nu voor een dag op kantoor is, een avondje uit met vrienden of een chique avondje uit, deze rok zal je zeker in stijl vergezellen.

De rok op Laurelle Ladonna AOP is gemaakt van hoogwaardige materialen en combineert zachtheid en duurzaamheid voor optimaal comfort, de hele dag lang. De vloeiende snit omhelst op subtiele wijze de vrouwelijke vorm en verbetert het silhouet zonder het te beperken.

Het AOP-patroon, exclusief op Moss Copenhagen, voegt een vleugje originaliteit toe aan deze klassieke rok. De delicate, verfijnde print voegt een artistieke dimensie toe aan de hele outfit en maakt van deze rok een echt fashion statement.

De rok Moss Copenhagen Laurelle Ladonna AOP is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. De rok is ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een praktische en duurzame keuze is voor je garderobe.

Deze rok is het bewijs dat Moss Copenhagen stijl, kwaliteit en vrouwelijkheid perfect combineert. Kies dit stuk voor een chique en tijdloze look waarmee je opvalt met elegantie. Verwen jezelf vandaag nog met de Moss Copenhagen Laurelle Ladonna AOP damesrok en maak van je garderobe een ware modetempel.

Extra informatie

Merk Moss Copenhagen
Fabrikant SKU 18423-CHAMB-BLUE-FLW
Kleur chamb-blauw-flw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1