Blazer voor dames Moss Copenhagen Marelda STP

Blazer voor dames Moss Copenhagen Marelda STP

Beginnend op: € 120,95

€ 54,63

-55%
Blazer dames Moss Copenhagen Marelda STP: verfijnde elegantie en eigentijdse mode, een smaakvol contrast met klassieke strepen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 120,95

€ 54,63

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Blazer voor dames Moss Copenhagen Marelda STP

Blazer Ruimvallende
Marelda is een slankvallende blazer die verfijnde, chique elegantie perfect combineert met eigentijdse mode. Het heeft knopen met dubbele borstsluiting, zakken aan de voorkant en een losse pasvorm, waardoor een smaakvol contrast ontstaat met de klassieke witte strepen die het kenmerk zijn van elk slim pak. Het ontwerp weerspiegelt perfect de minimalistische, Scandinavische stijl en biedt comfort en duurzaamheid, zodat het jarenlang een essentieel onderdeel van je garderobe zal blijven. Draag met een bijpassende getailleerde broek en een wit T-shirt voor elk formeel uitje.

Pasvorm
blazer Dit overhemd heeft een losse, oversized pasvorm. Het model is 176 cm lang en draagt maat S.

Samenstelling
Buitenkant: 50% gerecycled polyester, 30% polyester & 20% viscose
Binnenkant: 100% polyester

Over gerecycled polyester
Voornamelijk gemaakt van gerecyclede PET plastic flessen. Voor de productie van gerecycled polyester wordt geen aardolie gebruikt, een schaars goed op onze planeet, wat betekent dat er natuurlijke hulpbronnen en energie worden bespaard en chemicaliën worden gebruikt. Het elimineert plastic uit de natuur dat daar anders zijn leven zou hebben beëindigd. Het stoot minder CO2 uit en er is veel minder water nodig om het te produceren dan nieuw polyester.

Extra informatie

Merk Moss Copenhagen
Fabrikant SKU 18189-DGM/WHT
Kleur dgm/wit
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene