Baby waterschoentjes Playshoes Dino Allover

Baby waterschoentjes Playshoes Dino Allover

Beginnend op: € 17,13

€ 12,85

-25%
Neem je baby veilig mee het water in met deze schattige waterbooties Playshoes Dino Allover. Klaar voor avontuur!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 17,13

€ 12,85

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby waterschoentjes Playshoes Dino Allover

Playshoes Dino Allover baby waterschoentjes zijn de perfecte keuze voor je kleintje als het gaat om veilig spelen in het water. Deze laarsjes zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Playshoes en zijn speciaal ontworpen voor baby's en bieden comfort en bescherming tijdens wateractiviteiten.

Het leuke en kleurrijke ontwerp met dinosaurusmotieven op de laarsjes maakt de zwemervaring nog leuker voor je baby. Deze laarsjes zijn licht en flexibel, zodat je baby zich gemakkelijk in het water kan bewegen zonder zich bezwaard te voelen.

De rubberen zool biedt grip zodat je baby niet uitglijdt in het zwembad of op het strand. Bovendien zijn de gebruikte materialen waterbestendig en drogen ze snel na gebruik. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je baby's voeten nat en koud worden tijdens wateractiviteiten.

Deze waterschoentjes zijn ook gemakkelijk aan te trekken dankzij de verstelbare klittenbandsluiting. Zo passen ze perfect om de voetjes van je baby voor optimaal comfort. Bovendien zorgt de klittenbandsluiting ervoor dat de laarsjes goed blijven zitten, zelfs tijdens de drukste spelletjes.

Playshoes Dino Allover babyschoentjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor je opgroeiende baby. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden: spoel ze na elk gebruik af in schoon water om ze schoon en hygiënisch te houden.

Kortom, Playshoes Dino Allover baby booties zijn een must-have voor alle wateractiviteiten van je baby. Met hun leuke design, comfort en veiligheid zijn ze de perfecte keuze voor je kleine waterverkenner. Wacht dus niet langer en geef je baby deze laarsjes voor nog meer plezier en veilige zwemmomenten!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 174926-007
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1