Damespanty Pieces Nikoline 15

Damespanty Pieces Nikoline 15

Beginnend op: € 13,10

€ 9,83

-25%
Verfraai je benen met Nikoline 15 panty van Pieces. Comfortabel en elegant, een must-have voor elke vrouw.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 13,10

€ 9,83

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damespanty Pieces Nikoline 15

Pieces Nikoline 15 damespanty's zijn een must-have voor alle vrouwen die een vleugje elegantie en comfort willen toevoegen aan hun outfits. Deze panty is gemaakt door Pieces, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten, en is speciaal ontworpen voor vrouwen.

Ontworpen om absoluut comfort te bieden terwijl je je benen laat zien, is de Pieces Nikoline 15 damespanty de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Of het nu voor een dag op kantoor is, een avondje uit met vrienden of een speciale gelegenheid, deze panty zal je bondgenoot zijn voor een chique en vrouwelijke look.

De Pieces Nikoline 15 damespanty is gemaakt van een mix van hoogwaardige materialen die zachtheid en weerstand combineren. De textuur van deze panty is zowel licht als zacht, waardoor hij de hele dag comfortabel is om te dragen. Bovendien zijn ze gemaakt van nylon en elastaan, waardoor ze goed elastisch zijn en een perfecte pasvorm hebben voor alle lichaamsvormen.

De zwarte tint van Pieces Nikoline 15 damespanty's maakt ze tot een tijdloze basic die gemakkelijk bij al je outfits past. Of je ze nu draagt bij een jurk, rok of korte broek, deze panty voegt een vleugje elegantie en raffinement toe aan je look.

Het merk Pieces heeft ook aan alle details gedacht om deze panty nog comfortabeler te maken. Dankzij de elastische tailleband sluit de panty perfect aan rond de taille zonder te knopen of af te zakken. Bovendien zorgt de platte naad bij de tenen voor optimaal draagcomfort en voorkomt het vervelende vlekken op schoenen.

Tot slot zijn damespanty's van Pieces Nikoline 15 ook een milieuvriendelijke keuze. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en maken deel uit van de eco-verantwoorde aanpak van het merk Pieces. Door voor deze panty te kiezen, draag je je steentje bij aan de planeet en blijf je op het scherpst van de snede.

Kortom, Pieces Nikoline 15 damespanty's zijn een must-have voor alle vrouwen die comfort en stijl belangrijk vinden. Hun mix van kwaliteitsmaterialen, tijdloze kleuren en onberispelijke afwerking maken ze tot een uitzonderlijk product. Wacht niet langer om deze panty's aan je collectie toe te voegen en geniet elke dag van hun zachtheid en elegantie.

Extra informatie

Merk Pieces
Fabrikant SKU 17141657-4291930
Kleur tan
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene