Damestrainers Buffalo Rse Cmp - Vegan Nappa/Nubuck

Damestrainers Buffalo Rse Cmp - Vegan Nappa/Nubuck

Beginnend op: € 100,73

€ 63,99

-36%
Ontdek Buffalo Rse Cmp - Vegan Nappa/Nubuck damesschoenen, voor een trendy en ethische stijl met de kwaliteit van het merk Buffalo.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 100,73

€ 63,99

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrainers Buffalo Rse Cmp - Vegan Nappa/Nubuck

Ontdek de nieuwe Buffalo Rse Cmp - Vegan Nappa/Nubuck damesschoenen, een model dat stijl en ethiek combineert! Ontworpen door het beroemde merk Buffalo, zijn deze schoenen speciaal ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar een trendy en verantwoorde look.

Gemaakt van veganistische materialen, zijn deze sportschoenen milieu- en diervriendelijk. Het nappa en nubuck dat voor de productie is gebruikt, is van de hoogste kwaliteit en biedt comfort en duurzaamheid. Met hun slanke, moderne ontwerp passen deze sportschoenen bij alles, van casual tot elegant.

De rubberen zool biedt optimale grip en stabiliteit. Bovendien zijn ze licht van gewicht, zodat je ze de hele dag kunt dragen zonder enig ongemak. Deze sportschoenen hebben ook een gepolsterde binnenzool voor optimaal comfort.

Of je nu een fashionista bent of een actieve vrouw die op zoek is naar praktisch schoeisel, Buffalo Rse Cmp - Vegan Nappa/Nubuck damesschoenen zijn gemaakt voor jou! Hun tijdloze stijl en kwaliteit maken ze een must-have voor je garderobe.

Ontdek deze damesschoenen op Buffalo en sluit je aan bij de gemeenschap van vrouwen die zich inzetten voor ethische mode. Bestel ze vandaag nog en draag met trots schoenen die zowel trendy als milieuvriendelijk zijn. Gun jezelf het beste met Buffalo!

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1636141
Kleur crème/wit/zwart
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene