Damestrainers Buffalo Rse V2 - Sneaker Low - Imi Nappa

Damestrainers Buffalo Rse V2 - Sneaker Low - Imi Nappa

Beginnend op: € 90,65

€ 72,52

-20%
Elegante Buffalo sneakers voor dames: comfortabel, trendy en van kunstleer. Geef je outfit een vleugje stijl met deze Sneakers Low Rse V2 sneakers.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,65

€ 72,52

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrainers Buffalo Rse V2 - Sneaker Low - Imi Nappa

Buffalo Rse V2 - Sneaker Low - Imi Nappa damesschoenen zijn een must-have keuze voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een trendy, comfortabele stijl. Ze zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Buffalo en zijn ontworpen om een stijlvolle en plezierige port ervaring te bieden.

Het elegante, moderne ontwerp maakt ze een perfecte keuze voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een dagje winkelen in de stad of een avondje uit met vrienden. Het bovenwerk van Imi Nappa is slijtvast en flexibel en sluit perfect aan op je voet voor optimaal comfort.

De rubberen zolen bieden uitzonderlijke grip, zodat je met vertrouwen op alle ondergronden kunt lopen. Bovendien biedt de binnenzool met kussentjes extra demping voor je voeten, waardoor ze een ideale optie zijn voor lange dagen.

Deze Buffalo trainers zijn speciaal ontworpen voor vrouwen, met uitzonderlijke aandacht voor detail en vakmanschap. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen.

Of je nu op zoek bent naar een paar sportschoenen om je garderobe mee aan te vullen of om cadeau te geven aan een geliefde, damesschoenen van Buffalo Rse V2 - Sneaker Low - Imi Nappa zijn zeker een goede keuze. Wacht dus niet langer en voeg ze nu toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1630625
Kleur wit/paars/roze
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene