Laarzen van biologisch katoen voor dames Buffalo Termor Lace Up Hi

Laarzen van biologisch katoen voor dames Buffalo Termor Lace Up Hi

Beginnend op: € 121,00

€ 96,80

-20%
Ontdek Buffalo Termor Lace Up Hi enkellaarsjes van biologisch katoen voor dames, de must-have voor ethische en trendy mode.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 121,00

€ 96,80

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Laarzen van biologisch katoen voor dames Buffalo Termor Lace Up Hi

Buffalo Termor Lace Up Hi enkellaarsjes van biologisch katoen voor dames zijn de perfecte keuze voor vrouwen die om het milieu en hun stijl geven. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen en zijn niet alleen stijlvol maar ook milieuvriendelijk.

Het merk Buffalo staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en deze enkellaarsjes zijn daarop geen uitzondering. Het elegante, moderne ontwerp is perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een avondje uit in de stad. De neutrale kleur past bij elke outfit, zodat je ze kunt dragen met een rok, broek of zelfs een jurk.

Behalve milieuvriendelijk zijn deze enkellaarsjes ook comfortabel dankzij de vetersluiting, die zorgt voor een perfecte pasvorm voor je voeten. De rubberen zool biedt optimale grip en stabiliteit, zodat je vol vertrouwen kunt lopen.

Of je nu fan bent van ethische mode of gewoon op zoek bent naar een paar enkellaarsjes van goede kwaliteit, de Buffalo Termor Lace Up Hi enkellaarsjes van biologisch katoen voor dames zijn de perfecte keuze. Voeg ze toe aan je schoenencollectie en draag met trots een product dat zorg draagt voor de planeet en tegelijkertijd modieus blijft. Bestel nu en zet een stap naar een groenere, stijlvollere toekomst met Buffalo.

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1622457
Kleur wijs groen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene