Damestrainers Buffalo Cade Lace Up Lo

Damestrainers Buffalo Cade Lace Up Lo

Beginnend op: € 100,73

€ 61,37

-39%
Geef je stijl een boost met Buffalo Cade Lace Up Lo damesschoenen, ontworpen door Buffalo voor moderne vrouwen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 100,73

€ 61,37

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrainers Buffalo Cade Lace Up Lo

Buffalo Cade Lace Up Lo damesschoenen zijn een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een moderne, trendy stijl. Ze zijn gemaakt door het beroemde merk Buffalo en vormen de perfecte mix van comfort en stijl.

Het elegante, gestroomlijnde ontwerp maakt ze een ideale keuze voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een casual dagje in de stad of een avondje uit met vrienden. De tijdloze zwarte kleur is gemakkelijk te combineren met elke outfit, zodat je ze bij elke jurk, rok of broek kunt dragen.

De Buffalo Cade Lace Up Lo damesschoenen zijn ontworpen voor de hele dag comfort. De dempende binnenzool vormt zich perfect naar de vorm van je voet, terwijl de rubberen buitenzool zorgt voor perfecte grip op alle ondergronden.

Met de wreefveters kun je ze naar wens afstellen voor optimale ondersteuning. Bovendien voegen de veters van gewaxt katoen een vleugje verfijning toe aan deze toch al stijlvolle sportschoenen.

Als trainers van Buffalo zijn deze damesschoenen gemaakt van hoogwaardige materialen voor extra duurzaamheid. Je kunt ze seizoen na seizoen dragen zonder je zorgen te maken dat ze verslijten.

Voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe met de Buffalo Cade Lace Up Lo damesschoenen. Ze zijn de perfecte keuze voor vrouwen die comfort en stijl willen combineren in hun dagelijkse outfits. Bestel ze nu en wees klaar om elke dag met stijl en vertrouwen tegemoet te zien.

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1622453
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene