Dameslaarzen Buffalo Aspha Hyb Mid - Vegan Nubuck/mesh

Dameslaarzen Buffalo Aspha Hyb Mid - Vegan Nubuck/mesh

Beginnend op: € 131,08

€ 104,87

-20%
Ontdek Buffalo Aspha Hyb Mid vegan enkellaarsjes, de must-have voor elke moderne vrouw die om het milieu geeft.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 131,08

€ 104,87

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameslaarzen Buffalo Aspha Hyb Mid - Vegan Nubuck/mesh

De Buffalo Aspha Hyb Mid enkellaarsjes voor dames zijn het toonbeeld van stijl en ethiek. Ontworpen door het gerenommeerde merk Buffalo, zijn deze enkellaarsjes zowel modieus als milieuvriendelijk. Door het gebruik van vegan nubuck en mesh bieden deze laarzen een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele leren materialen.

Het ontwerp van deze laarzen is zowel elegant als praktisch. Met hun hoogte halverwege de kuit zijn ze perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dag op het werk is of een avondje uit in de stad. De lintveters geven deze enkellaarsjes een verfijnde, vrouwelijke touch, terwijl de dikke, ingekeepte zool optimaal comfort en grip biedt.

Buffalo Aspha Hyb Mid laarzen zijn niet alleen modieus, maar ook diervriendelijk. Als veganistisch merk maakt Buffaloengage geen gebruik vanorigine dierlijke producten bij de productie van haar schoeisel. Je kunt er dus zeker van zijn dat deze laarzen volledig vrij zijn van wreedheid.

Deze laarzen zijn de ideale keuze voor wie stijl en ethiek in zijn garderobe wil combineren. Door Buffalo Aspha Hyb Mid enkellaarsjes voor dames te kopen, maak je een verantwoorde keuze voor onze planeet en voor dieren. Voeg ze vandaag nog toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1622416
Kleur Paars
Kleur Paars
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene