Short Selected Slhclassic Contrast [Grootte L]

Short Selected Slhclassic Contrast [Grootte L]

€ 30,24

€ 8,51

-72%
Bekijk onze Selected Slhclassic Contrast shorts voor een trendy en comfortabele look om bij elke gelegenheid te dragen.

Only 4 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Short Selected Slhclassic Contrast

Ontdek de must-have van dit seizoen met onze Selected Slhclassic Contrast shorts! Deze shorts zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Selected en zijn een must-have voor modebewuste mannen.

Met hun klassieke snit en contrasterende kleur voegen deze shorts een vleugje elegantie toe aan al je outfits. Ze zijn ook zeer comfortabel dankzij de hoogwaardige stof, die je de hele dag een licht en zacht gevoel geeft.

Of je ze nu draagt voor een casual dagje in de stad of voor een avondje uit met vrienden, deze Selected Slhclassic Contrast shorts passen bij elke gelegenheid. De tijdloze stijl maakt het een veelzijdig kledingstuk dat nooit uit de mode zal raken.

Bovendien staat het merk Selected bekend om zijn inzet voor duurzaamheid en ethiek bij de productie van zijn kleding. Door deze shorts te kopen, help je ook het milieu te beschermen en de rechten van werknemers te respecteren.

Wacht dus niet langer en voeg deze Selected Slhclassic Contrast shorts nu toe aan je garderobe! Een stijlvolle, comfortabele en verantwoorde keuze waarmee je zeker opvalt. Bestel de jouwe vandaag nog en verwen jezelf met deze must-have shorts van Selected.

Extra informatie

Merk Selected
Fabrikant SKU 16083943-3869117
Kleur granietgroen
Kleur Groen
Maat L - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene