Damessandalen Buffalo Binary 0 - Vegan Nappa/Nubuck

Damessandalen Buffalo Binary 0 - Vegan Nappa/Nubuck

Beginnend op: € 121,00

€ 75,02

-38%
Ontdek het comfort en de elegantie van Buffalo Binary 0 - Vegan Nappa/Nubuck sandalen voor dames. Een ethische en trendy keuze van het merk Buffalo.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 121,00

€ 75,02

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Buffalo Binary 0 - Vegan Nappa/Nubuck

Deze damessandalen van Buffalo Binary 0 zijn een must-have accessoire voor deze zomer. Ze zijn gemaakt van veganistische nappaleer en nubuck materialen en zijn zowel elegant als milieuvriendelijk. Het merk Buffalo staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en deze sandalen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn ontworpen voor vrouwen en bieden optimaal comfort terwijl ze toch trendy zijn.

Het minimalistische ontwerp van deze sandalen maakt ze een veelzijdige keuze voor alle gelegenheden. Of het nu gaat om een dag op kantoor, een avondje uit met vrienden of een zomerse avond uit, ze passen bij elke outfit. Het zwarte nubuck voegt een vleugje chique raffinement toe, terwijl het beige nappa een vleugje zachtheid toevoegt. De twee kleuren werken perfect samen voor een tijdloos elegante look.

Naast esthetisch zijn deze sandalen ook zeer comfortabel. De dempende binnenzool zorgt voor optimale ondersteuning van je voeten, zelfs op lange dagen. De rubberen buitenzool zorgt voor perfecte grip en stabiliteit, zodat je vol vertrouwen kunt lopen.

Wat deze sandalen nog specialer maakt, is dat ze gemaakt zijn van veganistische materialen. Door voor deze sandalen te kiezen, laat je zien dat je je inzet voor de bescherming van dieren en het milieu. Je kunt er zeker van zijn dat je ethisch, duurzaam schoeisel draagt.

Of je nu een toegewijde fashionista bent of gewoon op zoek naar een paar comfortabele, stijlvolle sandalen, deze Buffalo Binary 0s zijn echt iets voor jou. Voeg ze nu toe aan je garderobe en geniet van stijl en comfort terwijl je je steentje bijdraagt aan de planeet. Mis de kans niet om jezelf te trakteren op deze must-have sandalen voor deze zomer!

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1602197
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene