Damestrainers Buffalo 1339-14 REV

Damestrainers Buffalo 1339-14 REV

Beginnend op: € 211,75

€ 122,29

-42%
Trakteer jezelf op een unieke stijl met Buffalo 1339-14 REV damesschoenen. Kwaliteit en mode aan je voeten met Buffalo.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 211,75

€ 122,29

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrainers Buffalo 1339-14 REV

Ontdek het nieuwste op het gebied van damesmode met Buffalo 1339-14 REV trainers! Ontworpen door het beroemde merk Buffalo, hebben deze trainers alles om moderne, gedurfde vrouwen aan te spreken. Met hun elegante, trendy design zijn deze sportschoenen een must-have voor elke fashionista.

Het merk Buffalo heeft stijl en comfort gecombineerd om deze unieke sportschoenen te creëren. De dikke rubberen zool biedt onvergelijkbaar comfort bij elke stap, terwijl het soepele leren bovenwerk zich perfect vormt naar de vorm van je voet. Je zult deze sportschoenen de hele dag kunnen dragen zonder je ongemakkelijk of moe te voelen.

Het model 1339-14 REV van Buffalo valt op door zijn originele details en felle kleur. De lintveters voegen een vleugje vrouwelijkheid en fantasie toe, terwijl het Buffalo logo op de zijkant een vleugje glamour toevoegt. Deze sneakers zullen een echte aanwinst zijn om je outfits compleet te maken en een vleugje stijl toe te voegen aan je look.

Of je ze nu draagt met een jurk, jeans of shorts, Buffalo 1339-14 REV sneakers zijn perfect voor elke gelegenheid. Ze passen bij elke outfit en stellen je in staat om unieke, trendy stijlen te creëren. Zo val je op in elke situatie.

Naast hun elegante stijl zijn deze sneakers ook erg praktisch. Dankzij de rubberen buitenzool bieden ze uitstekende grip om veilig te lopen. Bovendien is het leren bovenwerk gemakkelijk te onderhouden, zodat je sportschoenen er altijd op hun best uitzien.

Buffalo 1339-14 REV damesschoenen zijn veel meer dan zomaar een paar schoenen, ze zijn een echt modestatement. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op deze topkwaliteit sportschoenen voor een trendy, comfortabele look. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en perfect voor vrouwen die zich in stijl willen onderscheiden van de massa.

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1533333
Kleur wit/zwart
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene