Jeans groot meisje Only kids Kogcomet Dest Pim006

Jeans groot meisje Only kids Kogcomet Dest Pim006

Beginnend op: € 30,24

€ 19,48

-36%
Geef je kleine meid een unieke stijl met jeans Only kids , voor een trendy en comfortabele look.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 30,24

€ 19,48

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jeans groot meisje Only kids Kogcomet Dest Pim006

De Only kids Kogcomet Dest Pim006 jeans met wijde pijpen voor meisjes is een must-have voor alle meisjes die op zoek zijn naar een trendy, casual look op look. Ontworpen door het beroemde merk Only kids, combineert deze jeans stijl en comfort om jonge meisjes perfect te passen.

Met hun losse pasvorm passen deze jeans bij elk lichaamstype en met verbetert de vrouwelijke rondingen. Ze zijn ideaal voor opgroeiende meisjes en bieden bewegingsvrijheid zonder afbreuk te doen aan de stijl. Of het nu voor school is, een avondje uit met vriendinnen of een dagje uit met het gezin, deze jeans is altijd de perfecte keuze.

De Only kids Kogcomet Dest Pim006 jeans zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimale duurzaamheid en comfort. Het denim voelt zacht en aangenaam aan, waardoor deze jeans perfect is om elke dag te dragen. Bovendien geven de vervaagde tint en de gescheurde details een moderne, stijlvolle touch aan deze klassieke jeans.

Deze jeans is speciaal ontworpen voor jonge meisjes, met een verstelbare tailleband voor een perfecte pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor meisjes van alle leeftijden en vormen. Bovendien is hij gemakkelijk te onderhouden en bestand tegen vaak wassen, waardoor het een praktische keuze is voor ouders.

Als toonaangevend merk in de wereld van de kindermode zet Only kidsengage zich in om kwaliteitskleding te bieden die voldoet aan de behoeften en wensen van jonge meisjes. Met deze jeans kan je kind pronken met een casual, trendy stijl terwijl het zich comfortabel en zelfverzekerd voelt.

Kijk niet verder dan Only kids Kogcomet Dest Pim006 voor meisjesjeans met wijde pijpen, de perfecte keuze voor elk jong meisje dat op zoek is naar comfortabele, modieuze jeans. Voeg ze nu toe aan de garderobe van je kind en laat haar met trots haar unieke stijl uitdragen!

Extra informatie

Merk Only kids
Fabrikant SKU 15285071-4145593
Kleur lichtblauw denim
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior