Hooded sweatshirt met meisjeslogo Only Kognoomi

Hooded sweatshirt met meisjeslogo Only Kognoomi

Beginnend op: € 30,24

€ 24,19

-20%
Laat je stijl zien met de Only Kognoomi hoodie, voor stoere, trendy meisjes van alle leeftijden.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,24

€ 24,19

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hooded sweatshirt met meisjeslogo Only Kognoomi

De Only Kognoomi hoodie met logo voor meisjes is een onmisbare garderobe voor jonge vrouwen die op zoek zijn naar een casual maar trendy stijl. Ontworpen door het beroemde merk Only, combineert deze sweater comfort en elegantie om aan alle verwachtingen van moderne meisjes te voldoen.

Deze hoodie is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel zacht als slijtvast, ideaal voor dagelijkse activiteiten. Met zijn slanke pasvorm en praktische capuchon biedt hij een flatterend silhouet en bescherming tegen de kou op koelere dagen.

Het kenmerkende Only Kognoomi logo voegt een vleugje originaliteit toe aan dit sweatshirt. Het is perfect geïntegreerd in het ontwerp en voegt een vleugje stijl toe zonder te opvallend te zijn. Dit kleine detail maakt het verschil en laat je subtiel opvallen.

Dit sweatshirt is verkrijgbaar in maat junior en is perfect voor meisjes in de groei. Het past zich gemakkelijk aan alle lichaamsvormen aan voor optimaal comfort. Bovendien kun je het dankzij de tijdloze zwarte kleur gemakkelijk combineren met elke outfit.

Of het nu gaat om een dag op school, een avondje uit met vriendinnen of gewoon lekker thuis ontspannen, deze hoodie met Only Kognoomi logo zal je onmisbare modepartner zijn. Het is de ideale keuze voor jonge vrouwen die comfort, stijl en kwaliteit willen combineren in hun dagelijkse outfits.

Trakteer jezelf nu op deze hoodie met Only Kognoomi logo voor meisjes. Je zult niet meer zonder willen!

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15267765-4101504
Kleur provence
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten