Corduroy damesjas Only Onldolly cc otw

Corduroy damesjas Only Onldolly cc otw

Beginnend op: € 60,49

€ 39,76

-34%
Het Only Onldolly cc otw corduroy donsjack is een must-have voor vrouwen die op zoek zijn naar een trendy, comfortabele stijl.

Niet op voorraad

Beschrijving

Corduroy damesjas Only Onldolly cc otw

Het corduroy donsjack voor dames van Only Onldolly cc otw is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar de perfecte mix van comfort en stijl. Ontworpen door het gerenommeerde merk Only, biedt deze donsjas een vrouwelijke, flatterende pasvorm die je figuur zal verbeteren. De jas is gemaakt van kwaliteitscorduroy en houdt je de hele winter warm en comfortabel.

Dit donsjack heeft ook een ritssluiting aan de voorkant en handige zakken voor je kleine benodigdheden. De neutrale kleur maakt het een veelzijdige keuze die gemakkelijk bij al je outfits past. Of je hem nu draagt met een casual jeans of een nette jurk, je ziet er altijd chique en trendy uit.

Dit corduroy donsjack is niet alleen praktisch, maar ook eco-verantwoordelijk. Onlyengage zet zich in voor het gebruik van duurzame materialen en het verminderen van de impact op het milieu. Door dit donsjack te kopen, help je mee om meer duurzame mode te ondersteunen.

Of je jezelf nu wilt beschermen tegen de kou tijdens je buitenactiviteiten of een vleugje stijl wilt toevoegen aan je garderobe, het corduroy donsjack voor dames van Only Onldolly cc otw is de perfecte keuze. Verwen jezelf of geef het cadeau aan een geliefde, dit donsjack zal alle vrouwen tevreden stellen die op zoek zijn naar een kledingstuk dat zowel comfortabel als stijlvol is. Vertrouw op de kwaliteit en stijl van Only en haal dit donsjack vandaag nog in huis!

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15266622-3969024
Kleur blauwe branding
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten