Dames jeans met uitlopende pijpen Only Onlwauw bj1097

Dames jeans met uitlopende pijpen Only Onlwauw bj1097

Beginnend op: € 40,32

€ 22,02

-45%
Neem de must-have stijl aan met de Only Onlwauw damesmodellen met uitlopende pasvorm jeans. Ontdek hun perfecte pasvorm.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,32

€ 22,02

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames jeans met uitlopende pijpen Only Onlwauw bj1097

Ontdek de flared jeans voor dames Only Onlwauw bj1097, een must-have voor alle fashionista's! Deze jeans van het beroemde merk Only is speciaal ontworpen om het vrouwelijke silhouet te benadrukken. De uitlopende snit voegt een vleugje elegantie en vrouwelijkheid toe aan elke look.

Deze jeans is ontworpen voor vrouwen en is een must-have in je garderobe. De hoogwaardige stof zorgt de hele dag voor optimaal comfort. Het denim voelt zacht aan en is slijtvast, waardoor je gegarandeerd bent van een jeans die jarenlang meegaat. Bovendien is de tijdloze blauwe kleur gemakkelijk te combineren met al je outfits.

Het ontwerp van deze flared jeans is ook zeer flatterend voor alle lichaamsvormen. De hoge taille met verbetert je rondingen, terwijl de uitlopende snit je benen optisch verlengt. Je zult je er vrouwelijk en zelfverzekerd in voelen.

Deze jeans van Only Onlwauw bj1097 is perfect voor alle gelegenheden. Je kunt ze elke dag dragen met een T-shirt en sportschoenen voor een casual look, of kleed ze aan met een blouse en hakken voor een avondje uit. Hij is veelzijdig, past zich aan al je grillen aan en geeft je stijl een trendy touch.

Mis deze must-have van dit seizoen niet! Deze flared jeans voor dames van Only Onlwauw bj1097 is verkrijgbaar in verschillende maten en past bij elk figuur. Voeg ze nu toe aan je winkelmandje voor een trendy, vrouwelijke look!

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15230476-4031104
Kleur gewassen zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten