Hoodie Alpha Industries Basic Carbon

Hoodie Alpha Industries Basic Carbon

Beginnend op: € 90,75

€ 72,60

-20%
Ontdek de Carbon Basic Hoody vanAlpha Industries, de must voor een trendy en comfortabele look. Kwaliteit en stijl gegarandeerd.

Niet op voorraad

Beschrijving

Hoodie Alpha Industries Basic Carbon

De Basic Hoody Carbon van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke man. Deze hoody combineert comfort, stijl en duurzaamheid tot een essentieel item voor wie warm en modieus wil blijven.


Deze hoodie heeft een normale pasvorm en is gemaakt om comfortabel en ontspannen aan te voelen. De buitenkant is gemaakt van een mix van 80% katoen en 20% polyester, wat zorgt voor een zachte en comfortabele ervaring. De capuchon voegt een extra laag warmte en bescherming toe, waardoor hij ideaal is voor koelere dagen.


Een van de opvallendste kenmerken van de Basic Hoody Carbon is de Carbon Flex print op de borst. Dit unieke detail voegt een modern tintje toe en onderscheidt hem van de autres hoodies op de markt. Het geborstelde fleece materiaal verhoogt het comfort en de warmte, waardoor het een uitstekende keuze is voor kouder weer.


Het vlaglabel aan de linkerkant, boven de zoom, voegt een subtiel maar elegant merkdetail toe. Het is een bewijs van de aandacht voor detail en kwaliteit waar Alpha Industries bekend om staat. De geribde boorden aan de mouwen en zoom zorgen voor een perfecte pasvorm, zodat de hoodie de hele dag goed blijft zitten en zijn vorm behoudt.


Met een gewicht van 330g/m² voelt deze hoodie stevig aan zonder te zwaar te zijn. Hij biedt de perfecte balans tussen warmte en ademend vermogen, waardoor hij geschikt is voor verschillende klimaten en seizoenen. De RBF nekband aan de binnenkant voegt een extra laag comfort toe en voorkomt schuren of schuren tegen de huid.


Praktisch is ook een belangrijk kenmerk van de Basic Hoody Carbon. De kangoeroezak biedt een handige plek om kleine benodigdheden in op te bergen of om je handen warm te houden. Het voegt een ontspannen, nonchalant tintje toe aan het algehele ontwerp, waardoor het zowel voor sportieve als casual gelegenheden kan worden gebruikt.


Concluderend is de Basic Hoody Carbon van Alpha Industries een veelzijdige en stijlvolle hoodie voor mannen. Met zijn normale pasvorm, comfortabele materialen en unieke Carbon Flex-print biedt hij zowel comfort als stijl. Of je nu thuis ontspant of op pad gaat voor een casual uitje, deze hoody houdt je warm en ziet er moeiteloos cool uit.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146343-515
Kleur zwart/zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte
Hoeveelheid per product 1