Sweatshirt Alpha Industries Basic Carbon

Sweatshirt Alpha Industries Basic Carbon

Beginnend op: € 80,67

€ 64,53

-20%
Verwen jezelf met comfort en stijl met het Basic Carbon sweatshirt vanAlpha Industries. Een must-have voor elke man die op zoek is naar kwaliteit.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,67

€ 64,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt Alpha Industries Basic Carbon

De Basic Sweater Carbon van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke man. Dit sweatshirt heeft een normale pasvorm, wat zorgt voor een comfortabel en ontspannen silhouet. Gemaakt van een hoogwaardige mix van 80% katoen en 20% polyester is dit sweatshirt niet alleen zacht maar ook duurzaam, waardoor het ideaal is om elke dag te dragen.
Een van de opvallendste kenmerken van de Basic Sweater Carbon is de Carbon Flex print op de borst. Dit opvallende detail voegt een moderne, gedurfde touch toe aan het algehele ontwerp. Het is een subtiele maar stijlvolle manier om je liefde voor Alpha Industries te laten zien.
Om te zorgen voor een perfecte pasvorm is dit sweatshirt voorzien van ribboorden bij de hals, mouwen en zoom. Dit voegt niet alleen stijl toe, maar helpt ook om warmte vast te houden op de koudste dagen. Het vlaglabel boven de linker zoom voegt een vleugje authenticiteit toe en getuigt van de aandacht die het merk besteedt aan details.
Dit sweatshirt is gemaakt van geborsteld fleece en biedt superieur comfort en warmte. Het geborstelde fleece is niet alleen zacht tegen de huid, maar helpt ook om warmte vast te houden, waardoor het ideaal is voor koelere dagen en avonden. Met een gewicht van 330 g/m² is dit sweatshirt robuust en ontworpen om tegen een stootje te kunnen.
De RBF Nackenband aan de binnenkant van het sweatshirt voegt een extra laag comfort toe en zorgt voor een goede pasvorm rond de nek. Het voorkomt ook schuren of schuren op de huid, waardoor het ideaal is om de hele dag te dragen.
De Basic Sweater Carbon is een veelzijdig kledingstuk dat meer of minder gekleed gedragen kan worden, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan gelegenheden. Combineer hem met jeans en sportschoenen voor een casual look, of kleed hem aan met een chino broek en laarzen voor een meer gepolijste look.
Concluderend is de Basic Sweater Carbon van Alpha Industries een must-have voor alle mannen die zowel stijl als comfort waarderen. Met zijn normale pasvorm, hoogwaardige materialen en oog voor detail wordt dit sweatshirt een onmisbaar kledingstuk. Dus waarom zou je wachten? Voeg dit tijdloze stuk vandaag nog toe aan je collectie.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146311-679
Kleur vintage zand
Kleur Beige
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1