Dames-T-shirt Alpha Industries Basic Camo

Dames-T-shirt Alpha Industries Basic Camo

Beginnend op: € 30,25

€ 24,95

-18%
Ga voor urban stijl met dit camo dames-T-shirt van Alpha Industries. Regular fit van katoen voor een trendy alledaagse look op look.

Niet op voorraad

Beschrijving

Dames-T-shirt Alpha Industries Basic Camo

De Basic T Camo Print van Alpha Industries is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke vrouw. Dit regular fit t-shirt is gemaakt van 100% katoen, wat zorgt voor comfort en ademend vermogen, de hele dag lang.


Dit T-shirt met klassieke ronde hals is veelzijdig en kan bij elke outfit gedragen worden. Het belangrijkste kenmerk van dit stuk is de camouflageprint op de borst, die een vleugje stoerheid en stijl toevoegt. Of je nu een gedurfd statement wilt maken of gewoon wat stijl aan je ensemble wilt toevoegen, dit T-shirt is de perfecte keuze.


Om het nog aantrekkelijker te maken is de Basic T Camo Print voorzien van een vlaglabel op de linkermouw, een bewijs van de aandacht voor detail en het streven naar kwaliteit van het merk. De geribde boorden bij de hals zorgen voor een perfecte pasvorm, terwijl de rode streep aan de binnenkant een vleugje kleur en een unieke touch toevoegt.


Met een gewicht van 160 g/m² biedt dit T-shirt de perfecte balans tussen duurzaamheid en comfort. Het is licht genoeg om je koel te houden in de warmere maanden, maar sterk genoeg om dagelijkse slijtage aan te kunnen. Of je nu boodschappen doet, vrienden ontmoet of gewoon thuis ontspant, dit shirt is een betrouwbare keuze.


Alpha Industries Basic T staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en de Basic T Camo Print is daarop geen uitzondering. Gemaakt met precisie en aandacht voor detail, zal dit T-shirt je stijl verbeteren en de tand des tijds doorstaan.


De toewijding van het merk aan uitmuntendheid is duidelijk zichtbaar in elke point en elke naad, waardoor dit T-shirt een must-have is voor modebewuste vrouwen.


Kortom, de Basic T Camo Print van Alpha Industries is een veelzijdige en stijlvolle aanvulling op de garderobe van elke vrouw. Met zijn normale pasvorm, comfortabele katoenen stof en opvallende camouflageprint is dit T-shirt perfect om een vleugje originaliteit toe te voegen aan elke outfit. De toewijding van het merk aan kwaliteit is zichtbaar in elk detail, waardoor dit T-shirt een betrouwbare en modieuze keuze is.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 146060-03
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1