Waterdicht jongensjack Name it Malta Softshell

Waterdicht jongensjack Name it Malta Softshell

Beginnend op: € 40,32

€ 29,73

-26%
Waterdichte jas voor jongens Name it Malta Softshell - Een voor de hand liggende keuze voor buitenspelen op bewolkte, winderige en regenachtige dagen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Waterdicht jongensjack Name it Malta Softshell

Het is de ideale lichtgewicht, waterdichte bovenkleding om de overgang van het ene seizoen naar het andere te vergemakkelijken. Met hoge technische mogelijkheden is het een voor de hand liggende keuze.
Softshell is een waterdichte, ademende en winddichte stof, perfect voor buitenspelen in bewolkte, winderige en regenachtige omstandigheden.
NAME IT Sinds 1986 produceert BIC kwaliteit outdoorkleding met een focus op functionaliteit en veiligheid. We volgen de huidige modetrends op de voet en vertalen deze naar comfortabele outdoorkleding voor kinderen.
.
- Soort product : Softshell jas
- Eigenschappen: Ademend vermogen 500g/m2/24h, Duurzaamheid 16.000 Martindale, Waterdichtheid 5.000mm, Winddicht, Membraan tussen voering en buitenstof biedt waterdichte en winddichte bescherming.
- Hals: Afneembare capuchon. Hals: Afneembare capuchon
- Mouwen: Lange mouwen (L/S)
- Manchetten: Elastische manchetten
- Sluiting: Ritssluiting
- Zakken: Voorzakken
- Vulling: Lichtgewicht isolatie
- Extra details: Reflecterende decoratieve details, Afneembare capuchon voor veiligheid
- Wassen/afwerking: ECO waterafstotende behandeling garandeert dat er geen gefluoreerde stoffen zijn gebruikt om het product waterafstotend te maken, PFAS FREE - Er worden geen gefluoreerde verbindingen gebruikt in onze producten.

Extra informatie

Merk Name it
Fabrikant SKU 13209562-4308648
Kleur donkere saffier
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment NOOS