Meisjes sweatshirt Name it Nkfbora [Grootte 6 jaar oud]

Meisjes sweatshirt Name it Nkfbora [Grootte 6 jaar oud]

€ 27,21

€ 6,61

-76%
Het Nkfbora meisjes-sweatshirt van Name it: een must-have voor jonge meisjes die op zoek zijn naar stijl en comfort.

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Meisjes sweatshirt Name it Nkfbora

Het sweatshirt voor meisjes Name it Nkfbora is een must-have voor alle modebewuste meisjes. Dit sweatshirt is ontworpen door het beroemde merk Name it en is de perfecte keuze voor meisjes die zowel comfortabel als stijlvol willen zijn. Met zijn moderne snit en unieke details is het perfect voor meisjes die zich willen onderscheiden van de massa.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als duurzaam. Het is ideaal om elke dag te dragen en vergezelt je dochter bij al haar activiteiten. Of ze nu naar school gaat, sport of gewoon thuis ontspant, dit sweatshirt zal haar perfecte bondgenoot zijn.

Het ontwerp van dit sweatshirt is zowel modern als tijdloos. Het heeft een verstelbare capuchon en een praktische kangoeroezak om je handen warm te houden. Het merklogo Name it staat ook op de voorkant, wat dit kledingstuk een extra vleugje stijl geeft.

Dit sweatshirt is verkrijgbaar in een reeks trendy kleuren en past bij alle smaken en persoonlijkheden. Het is ideaal voor jonge meisjes die zichzelf graag uitdrukken door middel van hun stijl en hun individualiteit laten zien.

Dit sweatshirt is ontworpen voor junior meisjes en past perfect bij deze leeftijdsgroep. Het is ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor drukke ouders.

Of je dochter nu een ontluikende fashionista is of de voorkeur geeft aan een meer casual stijl, het Name it Nkfbora meisjessweatshirt zal aan al haar wensen voldoen. Dus geef haar dit comfortabele, trendy sweatshirt om haar garderobe compleet te maken!

Extra informatie

Merk Name it
Fabrikant SKU 13199822-3853602
Kleur donkere saffier
Kleur Blauw
Maat 6 jaar oud - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Karakteristiek Lange mouwen