Hoodie Reell Plain

Hoodie Reell Plain

Beginnend op: € 45,32

€ 32,92

-27%
Blijf warm en stijlvol met de Reell Plain hoodie - een must-have van het urban merk Reell.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 45,32

€ 32,92

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hoodie Reell Plain

De Reell Plain hoodie is een must-have voor alle urban fashion fans. Ontworpen door Reell, een merk dat bekend staat om zijn trendy, casual stijl, zal dit sweatshirt je overtuigen met zijn ongeëvenaarde kwaliteit en comfort.

Deze hoodie is gemaakt van zacht, slijtvast katoen en is perfect om je warm te houden op frisse dagen. De relaxte pasvorm en verstelbare capuchon maken hem ideaal voor alle gelegenheden. Of je nu door de stad wandelt, gaat sporten of gewoon thuis ontspant, het Reell Plain sweatshirt is je dagelijkse bondgenoot.

Het minimalistische, strakke ontwerp maakt het een tijdloos kledingstuk dat moeiteloos bij al je outfits past. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw stijl past. Bovendien voegt het discrete Reell logo dat op de borst is geborduurd een vleugje originaliteit toe aan dit sweatshirt.

Het Reell Plain sweatshirt met capuchon is ook erg praktisch, met ruime zakken aan de voorkant die ideaal zijn om je essentials in op te bergen. Bovendien garanderen de kwaliteitsstof en de zorgvuldige afwerking duurzaamheid voor langdurig gebruik.

Kortom, de Reell Plain hoody is een must-have voor alle urban fashion fans. Comfortabel, stijlvol en praktisch, je kunt hem elke dag dragen voor een casual en trendy look. Dus voeg deze hoody van Reell nu meteen toe aan je garderobe.

Extra informatie

Merk Reell
Fabrikant SKU 1305-014_03-004_120
Kleur diepzwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte