Damessandalen Buffalo Kya Bow - Vegan Satin

Damessandalen Buffalo Kya Bow - Vegan Satin

Beginnend op: € 131,08

€ 78,91

-40%
Verwen jezelf met de elegante, ethische stijl van Buffalo met de Kya Bow vegan satijnen damessandalen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 131,08

€ 78,91

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Buffalo Kya Bow - Vegan Satin

Ontdek de Buffalo Kya Bow - Vegan Satin damessandalen, de nieuwe trendy aanwinst van Buffalo. Deze sandalen zijn ontworpen voor moderne vrouwen die om het milieu geven en combineren stijl en ethiek dankzij de veganistische satijnen stof.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel elegant als casual, met een vleugje vrouwelijkheid door de decoratieve strik aan de voorkant. Ze zijn ook comfortabel, met een zachte, gewatteerde binnenzool voor optimale ondersteuning de hele dag lang.

Deze sandalen, gemaakt door Buffalo, een merk dat bekend staat om zijn expertise en inzet voor duurzame mode, zijn een echte must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een schoen die zowel esthetisch als milieuvriendelijk is.

Of je ze nu draagt bij een casual outfit voor een dagje uit of bij een elegante jurk voor een avondje uit, deze sandalen zijn geschikt voor alle gelegenheden. Door hun sobere, tijdloze kleur zijn ze een gemakkelijk accessoire dat bij al je outfits past.

Door te kiezen voor deze damessandalen van Buffalo Kya Bow - Vegan Satin draag je je steentje bij aan het milieu zonder je stijl op te offeren. Trakteer jezelf op de luxe van kwaliteitsvol, comfortabel en modieus schoeisel en steun tegelijkertijd een goed doel dat je na aan het hart ligt.

Mis de kans niet om in het bezit te komen van deze unieke sandalen, exclusief verkrijgbaar op Buffalo. Verwen jezelf en voeg een vleugje ethiek toe aan je garderobe met damessandalen van Buffalo Kya Bow - Vegan Satin. Je voeten en de planeet zullen je dankbaar zijn.

Extra informatie

Merk Buffalo
Fabrikant SKU 1291547
Kleur ivoor
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene