Trainers Hoff Sevilla

Trainers Hoff Sevilla
Beginnend op: € 110,92
Ontdek Hoff Sevilla sneakers, een eerbetoon aan de stad Séville! De elegantie van crème gecombineerd met bruin en petrol blauw voor een unieke look.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 110,92
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainers Hoff Sevilla

Met een ontwerp geïnspireerd op de stad SEVILLE. Deze sportschoenen zijn de perfecte combinatie dankzij de crèmetint die contrasteert met bruin, petrolblauw, limoengroen en oranje. De mix van materialen zoals suède, mesh, stof en contrasterend rubber maken ze tot een elegant stuk met een uniek ontwerp voor je looks. Ze hebben een doorgestikt effect aan de voorkant van het mesh en een dosis comfort dankzij de memory foam binnenzool. Mis niet deessence van elke schoen op de zool en verhoog je streetwear.

Stijl: Sportschoen.

Zoolhoogte: 3 cm.

Het CITY-silhouet is de iconische sneaker van het merk, geïnspireerd op de jaren 90. Deze sneakers nemen ons mee naar de belangrijkste steden ter wereld, dankzij de zool met iconische locaties.

MAAT: Sportieve sportschoenen. Zijpanelen van leer en textiel. Ademende polyester mesh. Logo op tong en hiel. Hielstabilisator. Leer gecertificeerd door de Leather Werkgroep.

ZOLEN: 3 cm hoge EVA-tussenzool. Rubberen zool transparent met gezeefdrukte afbeelding.

Extra informatie

Merk Hoff
Fabrikant SKU 12402601
Kleur bruin
Kleur Bruin
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene