Jersey shorts Alpha Industries

Jersey shorts Alpha Industries

Beginnend op: € 40,33

€ 32,27

-20%
Ontdek de Alpha Industries jersey shorts voor een trendy en comfortabele zomer look. Nu verkrijgbaar voor mannen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Jersey shorts Alpha Industries

De Alpha Jersey shorts van Alpha Industries zijn de perfecte aanvulling op de zomergarderobe van elke man. Deze shorts hebben een normale pasvorm, zodat je je de hele dag comfortabel en ontspannen voelt. Deze shorts zijn gemaakt van 100% katoen en zijn zacht en ademend, waardoor ze ideaal zijn voor warme zomerdagen.

Met de iconische Alpha Industries stijl hebben deze shorts het Alpha-logo op de linkerpijp gedrukt, wat ze een vleugje authenticiteit en stijl geeft. Daarnaast is er een stokje van het Alpha-logo op de linker voorzak geborduurd, wat de algehele look van deze shorts nog verder verbetert.

De shorts zijn ontworpen met functionaliteit in het achterhoofd en hebben een elastische tailleband en een extern trekkoord, zodat je ze veilig kunt aanpassen en verstellen. Het trekkoord heeft oogjes in reliëf, wat een subtiel maar stijlvol detail toevoegt aan de shorts.

Om aan al je opbergbehoeften te voldoen heeft de short twee voorzakken en een achterzak, zodat je genoeg ruimte hebt voor al je essentials. Het luslogo op de zoom van de linkerpijp voegt een extra vleugje branding toe aan de shorts.

Deze shorts zijn niet alleen stijlvol en praktisch, ze zijn ook ongelooflijk veelzijdig. Of je nu naar het strand gaat, boodschappen gaat doen of gewoon gaat relaxen, deze shorts zijn perfect voor elke casual gelegenheid. Combineer ze met een grafisch T-shirt en sportschoenen voor een moeiteloos casual look.

Kortom, de Alpha Jersey shorts van Alpha Industries zijn een must-have voor elke modebewuste man. Met een normale pasvorm, comfortabele katoenen buitenkant en stijlvolle details zijn deze shorts een tijdloze toevoeging aan je zomergarderobe. Blijf het hele seizoen comfortabel en stijlvol met deze veelzijdige shorts.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 116366-142
Kleur donkere olijf
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene