Cargo shorts Wrangler Casey

Cargo shorts Wrangler Casey

Beginnend op: € 65,49

€ 44,38

-32%
Ga in stijl op avontuur met de cargo Wrangler Casey shorts van het beroemde merk Wrangler. Comfortabel en modieus, ze gaan overal met je mee!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 65,49

€ 44,38

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Cargo shorts Wrangler Casey

De cargo Wrangler Casey shorts zijn het perfecte kledingstuk voor avonturiers die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze shorts zijn gemaakt door het beroemde merk Wrangler en combineren kwaliteit en functionaliteit voor een trendy en functionele look.

Met hun korte, ontspannen snit zijn ze ideaal voor zonnige dagen en buitenactiviteiten. De kaki kleur is tijdloos en veelzijdig, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met elke outfit. Of je nu in de stad bent of in de buitenlucht, de cargo Wrangler Casey shorts zijn je beste bondgenoot.

Deze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel comfortabel als slijtvast. Praktische cargo zakken houden je essentials veilig opgeborgen, terwijl een verstelbare tailleband zorgt voor een perfecte pasvorm.

De cargo Wrangler Casey shorts zijn een must-have voor mode- en outdoorliefhebbers. Of je nu gaat wandelen, kamperen of gewoon door de stad slentert, deze shorts zijn je perfecte metgezel. Wacht dus niet langer en voeg ze vandaag nog toe aan je garderobe!

Extra informatie

Merk Wrangler
Fabrikant SKU 112350909
Kleur olijf
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene