Jeans Lee Daren Zip Fly

Jeans Lee Daren Zip Fly

Beginnend op: € 90,70

€ 58,39

-36%
Ontdek het comfort en de tijdloze stijl van Jeans Lee Daren Zip Fly van het beroemde merk Lee. Een must-have voor je garderobe.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,70

€ 58,39

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jeans Lee Daren Zip Fly

De Jeans Lee Daren Zip Fly is onmisbaar in je garderobe voor een casual maar trendy look. Gemaakt door het beroemde merk Lee, bekend om zijn kwaliteitskleding en tijdloze stijl, zal deze jeans je overtuigen met zijn klassieke snit en moderne details.

Deze jeans is gemaakt van denim van hoge kwaliteit en biedt ongeëvenaard comfort terwijl hij slijtvast en duurzaam is. De slim fit verbetert je silhouet en geeft je een slimme, casual look. De ritssluiting, die de traditionele knoopgulp vervangt, geeft deze tijdloze jeans een modern tintje.

De zorgvuldige afwerking en contrasterende stiksels geven deze jeans een extra vleugje stijl. Je kunt ze dragen met een T-shirt voor een casual look of met een overhemd voor een gekledere look. Deze jeans past bij elke gelegenheid, of het nu een dag op het werk is of een avondje uit met vrienden.

Met zijn tijdloze ontwerp en onberispelijke kwaliteit zal Jeans Lee Daren Zip Fly snel een onmisbare garderobe worden. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en past dus bij elke smaak en stijl. Dus trakteer jezelf op deze jeans van het beroemde merk Lee voor een onweerstaanbare, tijdloze stijl.

Extra informatie

Merk Lee
Fabrikant SKU 112118173
Kleur zuiver zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten