Damestrainers Saucony Shadow Original

Damestrainers Saucony Shadow Original

Beginnend op: € 136,13

€ 90,12

-34%
Ontdek de tijdloze stijl en elegantie van het merk Saucony met de Shadow Original damesschoenen. Maak indruk met elke stap!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 136,13

€ 90,12

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrainers Saucony Shadow Original

Saucony Shadow Original damesschoenen zijn de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle, high-performance sportschoen. Deze sportschoenen van het gerenommeerde merk Saucony combineren stijl en functionaliteit voor een ongeëvenaarde hardloopervaring.

Met hun retro, op de jaren 80 geïnspireerde ontwerp zijn deze sportschoenen een eerbetoon aan het erfgoed van het merk, terwijl ze toch ongelooflijk trendy zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen perfect bij elke outfit, of je nu op pad gaat voor een sessie of een casual dagje in de stad.

De rubberen zool biedt optimale grip op alle ondergronden, terwijl het bovenwerk van suède en nylon zorgt voor een comfortabele en duurzame pasvorm. De EVA dempingstechnologie absorbeert schokken voor optimale demping bij elke stap, zodat jij je volledig kunt concentreren op je training of dagelijkse activiteiten.

Deze sportschoenen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen, met een snit en pasvorm die zijn aangepast aan het vrouwelijke lichaamstype. Ze bieden extra ondersteuning van de voetboog voor extra stabiliteit en blessurepreventie.

Of je nu een fanatieke hardloper bent, fitness of gewoon op zoek naar een comfortabel en stijlvol paar sportschoenen, Saucony Shadow Original is een ideale keuze. Voeg ze vandaag nog toe aan je schoenencollectie en geniet in stijl van de ultieme hardloopervaring.

Extra informatie

Merk Saucony
Fabrikant SKU 1108-537
Kleur boston bestand
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Shadow original