T-shirt met V-hals Alpha Industries Basic Small Logo

T-shirt met V-hals Alpha Industries Basic Small Logo

Beginnend op: € 26,22

€ 22,14

-16%
Het T-shirt met V-hals Alpha Industries Basic Small Logo: de essentiële keuze voor een tijdloze, comfortabele stijl.

Niet op voorraad

Beschrijving

T-shirt met V-hals Alpha Industries Basic Small Logo

De Basic V-Neck T Small Logo van Alpha Industries is een essentiële toevoeging aan de garderobe van elke man. Dit klassieke T-shirt combineert comfort en stijl, waardoor het de perfecte keuze is om elke dag te dragen.


Ontworpen met een normale pasvorm, biedt dit T-shirt een ontspannen en comfortabel gevoel. De buitenkant is gemaakt van 100% katoen, wat zorgt voor ademend vermogen en zachtheid tegen de huid. Of je nu boodschappen doet of thuis ontspant, dit T-shirt houdt je de hele dag koel en comfortabel.


Met zijn V-hals voegt dit T-shirt een vleugje verfijning toe aan je casual look. De halslijn is niet alleen trendy, maar ook flatterend voor elk lichaamstype. Het is een veelzijdig kledingstuk dat je omhoog of omlaag kunt kleden, waardoor het geschikt is voor alle gelegenheden.


Het T-shirt "Basic V-Neck T Small Logo" heeft een klein logo op de borst, wat een subtiel maar elegant detail toevoegt. Het geeft het T-shirt die onmiddellijk herkenbare Alpha Industries touch. Het logo weerspiegelt de toewijding van het merk aan kwaliteit en vakmanschap.


Voor maximaal comfort is de Basic V-hals T Small Logo voorzien van een RBF Nackenband (nekband). Deze band helpt irritatie of ongemak door de naden te voorkomen, zodat je het T-shirt zonder problemen lange tijd kunt dragen.


Voor extra merkherkenning staat er een vlag op de linkermouw van het T-shirt. Dit kleine detail voegt een vleugje authenticiteit toe en met benadrukt je gevoel voor mode. Het is een subtiele knipoog naar het erfgoed en de toewijding van het merk om kleding van hoge kwaliteit te produceren.


De plastisolprint op het Basic T-shirt met V-hals en klein logo voegt een uniek visueel element toe aan het ontwerp. Deze druktechniek zorgt ervoor dat het logo levendig en duurzaam blijft, zelfs na herhaaldelijk wassen. De print voegt diepte en dimensie toe aan het T-shirt, waardoor het zich onderscheidt van de massa.


Met een gewicht van 160 g/m² (gram per vierkante meter) biedt dit T-shirt de perfecte balans tussen lichtheid en duurzaamheid. Het is niet te zwaar om oncomfortabel te zijn, maar ook niet te licht om aan kwaliteit in te boeten. Je kunt erop rekenen dat dit T-shirt de tand des tijds doorstaat en zijn vorm en kleur behoudt.
Concluderend is de Basic V-Neck T Small Logo van Alpha Industries een veelzijdig en stijlvol T-shirt dat moeiteloos comfort en stijl combineert. De normale pasvorm, V-hals en het kleine logo maken het een tijdloze toevoeging aan je garderobe. Gekleed of casual, dit T-shirt wordt zeker een vaste waarde in je collectie.

Extra informatie

Merk Alpha Industries
Fabrikant SKU 106513-09
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1