Blazer vrouw Vero Moda Liva

Blazer vrouw Vero Moda Liva

Beginnend op: € 30,24

€ 17,03

-44%
Elegantie en comfort komen samen in de blazer Vero Moda Liva , voor een vleugje tijdloze stijl van Vero Moda.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,24

€ 17,03

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Blazer vrouw Vero Moda Liva

De blazer Vero Moda Liva is het toppunt van verfijning en elegantie. Ontworpen door het bekende merk Vero Moda, is deze blazer voor de moderne, zelfverzekerde vrouw die een vleugje stijl aan haar garderobe wil toevoegen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen biedt deze blazer een perfecte pasvorm en een comfortabel gevoel. Het merk Vero Moda staat bekend om zijn kleding van hoge kwaliteit en de Liva dameskleding blazer is daarop geen uitzondering. Met zijn klassieke, tijdloze ontwerp is de blazer een must-have voor elke vrouw die in elke situatie stijlvol wil blijven.

De blazer Vero Moda Liva is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor het een veelzijdige keuze is voor alle gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een formele look voor naar kantoor of een casual outfit voor een avondje uit met vrienden, deze blazer is perfect voor alle situaties.

De flatterende vrouwelijke snit met verbetert het silhouet, terwijl nette details zoals gouden knopen en praktische zakken een vleugje verfijning toevoegen aan het ontwerp. Deze blazer heeft ook een zachte, comfortabele voering voor de hele dag comfort.

Vero Moda is een merk dat kwaliteit en stijl hoog in het vaandel heeft staan, en de blazer Liva voor dames is daar het bewijs van. Of je nu een drukke zakenvrouw bent of een fashionista op zoek naar een tijdloos stuk voor je garderobe, deze blazer zal zeker in de smaak vallen.

Met de blazer Vero Moda Liva creëer je eenvoudig elegante en verfijnde looks. Draag hem met een getailleerde broek en een overhemd voor een professionele look look, of combineer hem met een jeans en sportschoenen voor een casual, on-trend stijl.

Kijk niet verder dan blazer Vero Moda Liva voor de perfecte aanvulling op je garderobe. Met zijn uitzonderlijke kwaliteit, tijdloze ontwerp en veelzijdigheid zal deze blazer snel je favoriete stuk worden voor elke gelegenheid. Bestel de jouwe vandaag nog en maak een stijlstatement met Vero Moda.

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10294482-4309349
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment NOOS