Elastische Cargo broek voor dames Vero Moda Eva

Elastische Cargo broek voor dames Vero Moda Eva

Beginnend op: € 45,36

€ 25,97

-43%
Kies voor comfort en stijl met de cargo elastische broek Vero Moda Eva, een must-have voor trendy vrouwen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,36

€ 25,97

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Elastische Cargo broek voor dames Vero Moda Eva

De cargo elastische broek voor dames Vero Moda Eva is de perfecte metgezel voor alle fashionista's die op zoek zijn naar een trendy en comfortabele look. Met zijn gerenommeerde merk Vero Moda biedt deze broek de perfecte mix van stijl en kwaliteit.

Deze cargo broek is speciaal ontworpen voor vrouwen en heeft een elegante snit die met het vrouwelijke silhouet versterkt. Dankzij de elastische tailleband past hij perfect bij alle lichaamsvormen en biedt hij de hele dag lang optimaal comfort. Of je nu op je werk bent, 's avonds of tijdens een ontspannen weekend, de Vero Moda Eva broek zal je modieuze bondgenoot zijn.

De cargo broek is een echte fashion essential. Met zijn ruime, praktische zakken voegt hij een vleugje functionaliteit en stijl toe aan je outfit. Je kunt er gemakkelijk je sleutels, telefoon of andere accessoires in opbergen.

Deze broek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is slijtvast en duurzaam. Je kunt ze keer op keer dragen zonder je zorgen te maken dat ze beschadigen. Bovendien zorgt de stretchstof voor volledige bewegingsvrijheid, zodat je comfortabel kunt werken.

De cargo elastische damesbroek van Vero Moda Eva is verkrijgbaar in een reeks trendy kleuren en past bij elke stijl en gelegenheid. Combineer ze met een basic T-shirt voor een casual look, of met een elegante blouse voor een meer verfijnde look. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze veelzijdige broek.

Vertrouw op Vero Moda voor een kwaliteitsproduct dat zowel stijlvol als comfortabel is. Voeg de cargo elastische damesbroek Vero Moda Eva nu toe aan je garderobe en zie er geweldig uit elke keer dat je hem draagt. Bestel ze nu en geniet van een trendy en vrouwelijke look voor alle gelegenheden.

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10235025-3428964
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment NOOS