Vrouwenbeha Sloggi Soft Adapt P

Vrouwenbeha Sloggi Soft Adapt P
Beginnend op: € 25,11
Onthul je dagelijkse comfort met de damesbeha Sloggi Soft Adapt P, zonder beugels en gemaakt van stretch microvezel ultra-douce.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 25,11
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Sloggi Soft Adapt P

De Sloggi Soft Adapt P damesbeha is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar zowel comfort als ondersteuning. Ontworpen door het lingeriemerk Sloggi, combineert deze bh elegantie, zachtheid en functionaliteit perfect.

Sloggi Soft Adapt P is gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt ongelooflijk zacht aan en biedt de hele dag door uitzonderlijk comfort. De slanke pasvorm volgt de natuurlijke rondingen van het lichaam en biedt optimale ondersteuning zonder afbreuk te doen aan het comfort.

Deze bh is speciaal ontworpen voor vrouwen, met goed gestructureerde cups en verstelbare bandjes voor alle lichaamsvormen. Hij biedt perfecte ondersteuning voor alle cupmaten, terwijl hij onzichtbaar blijft onder kleding dankzij het discrete ontwerp.

Het elegante, tijdloze ontwerp van Sloggi Soft Adapt P maakt het een ideale keuze voor elke gelegenheid, of het nu een dag op het werk is of een speciale avond uit. Het voegt ook een vleugje vrouwelijkheid toe met de delicate kanten details.

Deze bh is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij elke stijl en elke stemming. Het is een must-have in de garderobe van elke vrouw en biedt compromisloos comfort en ondersteuning.

Kortom, de Sloggi Soft Adapt P damesbeha combineert perfect comfort, ondersteuning en elegantie. Met zijn uitzonderlijke kwaliteit en tijdloze design is het de perfecte keuze voor elke vrouw die op zoek is naar een beha die zowel functioneel als vrouwelijk is. Voeg hem vandaag nog toe aan je lingeriecollectie en je zult nooit meer zonder willen!

Extra informatie

Merk Sloggi
Fabrikant SKU 10216180-0004
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene