Nubuck lederen veiligheidsschoenen Birkenstock Jackson

Nubuck lederen veiligheidsschoenen Birkenstock Jackson

Beginnend op: € 201,67

€ 191,58

-5%
Lederen veiligheidsschoenen nubuck Birkenstock Jackson voor optimaal comfort en bescherming in het veld.

Niet op voorraad

Beschrijving

Nubuck lederen veiligheidsschoenen Birkenstock Jackson

Ontdek het ultieme in comfort en veiligheid met nubuck Birkenstock Jackson leren veiligheidsschoenen. Deze schoenen zijn ontworpen door het beroemde merk Birkenstock en combineren stijl en functionaliteit om te voldoen aan de behoeften van veeleisende professionals. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig nubuck leer en bieden een uitzonderlijke duurzaamheid en slijtvastheid voor intensief gebruik.

Birkenstock Jackson veiligheidsschoenen zijn uitgerust met een rubberen antislipzool voor optimale grip op alle ondergronden. Bovendien past de van nature dempende binnenzool van kurk zich aan de vorm van je voet aan voor superieure ondersteuning en comfort, de hele dag lang. De stevige veters zorgen voor een perfecte, stevige pasvorm voor maximale stabiliteit.

Deze schoenen zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol met hun strakke, moderne ontwerp. Ze zijn perfect voor professioneel gebruik, maar kunnen ook gedragen worden voor vrijetijdsactiviteiten. Of je nu werkt in een industriële omgeving, op een bouwplaats of in een werkplaats, Birkenstock Jackson veiligheidsschoenen zijn een betrouwbare keuze om je voeten te beschermen terwijl je er professioneel uitziet op look.

Investeer in kwaliteit met nubuck Birkenstock Jackson leren veiligheidsschoenen. Door hun solide constructie en ongeëvenaarde comfort zijn ze een must-have keuze voor professionals die het allerbeste op het gebied van veiligheidsschoenen eisen. Wacht niet langer, voeg ze vandaag nog toe aan je garderobe en geniet van onovertroffen bescherming en stijl.

Extra informatie

Merk Birkenstock
Fabrikant SKU 1017325
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Leder