Rugzak Herschel Survey

Rugzak Herschel Survey

€ 60,49

€ 48,82

-19%

Niet op voorraad

Beschrijving

Rugzak Herschel Survey

Hij lijkt op de schooltassen van vintage en heeft een verzorgd en zeer origineel ontwerp, dankzij de inzetstukken van imitatieleer en de klep die wordt gesloten met een drukknoop. Tot vreugde van de ouders is deze tas niet alleen een lust voor het oog, maar ook aangenaam om te dragen en zal hij u verleiden door zijn lichtheid, zijn comfort en zijn functionaliteit. Het is de perfecte tas voor kinderen tot 10 jaar, die willen reizen als een volwassene, of naar school gaan in stijl en authenticiteit!

De binnenkant van de Herschel Survey tas is volledig gevoerd met een mooie rood-witte streepprint. Het heeft een hoofdvak, praktisch voor het opbergen van je eerste schriften en schoolboeken.

Deze minirugzak Herschel Survey heeft een bevestigingssysteem met twee praktische magneetbanden. Het heeft een aantal uitgebreide afwerkingen: decoratieve pinnen, afwerking in imitatieleer, merklabel detail op de voorkant. Aan de buitenkant heeft hij een discreet zijvak met rits onder de klep. Hij kan comfortabel op de rug worden gedragen dankzij de verstelbare en gevoerde riemen. Hij kan ook met de hand worden gedragen dankzij het handvat.

Extra informatie

Merk Herschel
Fabrikant SKU 10142-03013-OS
Kleur keizerlijk blauw rood/zwart ruitpatroon
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene