Tanktop Sloggi Basic SH02 N

Tanktop Sloggi Basic SH02 N

Beginnend op: € 20,16

€ 15,95

-21%
Blijf de hele dag comfortabel met de Sloggi Basic SH02 N tanktop, de perfecte katoenen stretchlaag voor je outfits.

Niet op voorraad

Beschrijving

Tanktop Sloggi Basic SH02 N

De Sloggi Basic SH02 N tanktop is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfort en kwaliteit. Met de bekende merknaam Sloggi biedt deze tanktop een tijdloze stijl en een perfecte pasvorm om je figuur te verbeteren.

Gemaakt van zacht, ademend katoen is deze tanktop ideaal voor warme zomerdagen of sportsessies. De lichtgewicht, rekbare stof geeft u de hele dag een gevoel van vrijheid en comfort.

De Sloggi Basic SH02 N tanktop heeft ook smalle bandjes en een ronde halslijn, voor een vrouwelijke en elegante look. Dankzij het naadloze ontwerp zie je hem nooit onder je kleding, zodat je er in elke situatie geweldig uitziet.

Deze tanktop is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij alle stijlen en smaken. Of je nu een casual outfit of een intense sportsessie plant, de Sloggi Basic SH02 N tanktop is je onmisbare bondgenoot.

Dus als je op zoek bent naar een comfortabele, hoogwaardige tanktop met een tijdloze stijl, zoek dan niet verder! Kies voor de Sloggi Basic SH02 N tanktop en voeg hem toe aan je collectie must-have kleding.

Extra informatie

Merk Sloggi
Fabrikant SKU 10099459-0003
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene