Set van 2 Sloggi Basic+ Maxi

Set van 2 Sloggi Basic+ Maxi
Beginnend op: € 22,18
Kies voor comfort en kwaliteit met de set van 2 damesonderbroeken Sloggi Basic+ Maxi. Een must-have van Sloggi.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 22,18
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Set van 2 Sloggi Basic+ Maxi

Ontdek het ultieme comfort met deze verpakking van 2 damesbroeken Sloggi Basic+ Maxi. Gemaakt door het beroemde merk Sloggi, is deze slip ontworpen om perfect te passen bij het lichaam van een vrouw. Met hun maxisnit bieden ze optimale bedekking en perfecte ondersteuning voor een gevoel van welzijn gedurende de hele dag.

Deze broek is gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt zacht en aangenaam aan en biedt ongeëvenaard comfort voor de gevoelige huid van de vrouw. Het naadloze ontwerp voelt aan als een tweede huid, zonder schuren of irritatie. Bovendien houdt de ademende stof je huid koel en droog, zelfs op de drukste dagen.

Het eenvoudige, elegante ontwerp van deze onderbroek maakt hem perfect voor dagelijks gebruik. Ze zijn ook ideaal om te dragen onder nauwsluitende kleding, omdat ze geen lelijke vlekken achterlaten. Dankzij de elastische tailleband past deze slip zich perfect aan je lichaam aan zonder te knellen of samen te drukken, voor optimaal comfort de hele dag lang.

Deze verpakking van 2 dames slips van Sloggi Basic+ Maxi is een must-have voor de garderobe van elke moderne vrouw. Of het nu voor een dag op kantoor, een sportsessie of een ontspannen avond thuis is, deze onderbroek biedt ongeëvenaard comfort en ondersteuning. Verwen jezelf met het beste op Sloggi.

Extra informatie

Merk Sloggi
Fabrikant SKU 10043769-0004
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene