Ballerina's Toms Trvl Lite Loafer

Ballerina's Toms Trvl Lite Loafer

Beginnend op: € 85,71

€ 68,57

-20%
Chique en milieuvriendelijk: Ontdek de Toms TRVL Lite Loafer ballerina's gemaakt van Earthwise™ gerecycled katoen voor ultiem comfort dankzij de OrthoLite® zool.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 85,71

€ 68,57

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Ballerina's Toms Trvl Lite Loafer

Jouw verfijnde TRVL LITE loafer van Earthwise™ gerecycled katoen. Hij zit boordevol comfortabele details, zoals de behaaglijke OrthoLite® binnenzool en de TRVL LITE-technologie ultra-lichtgewicht, een kenmerk van TOMS. Draag met een broek of jeans voor een chique look. Draag TOMS. Goed dragen.

  • Bovenwerk van gerecycled katoen, gemaakt van ten minste 50% gerecycled katoen, dat afval voorkomt en minder water en energie nodig heeft dan conventioneel katoen.
  • Lichtgewicht TRVL LITE RMAT signature buitenzool van TOMS, met dubbele dichtheid voor extra grip, duurzaamheid en comfort.
  • Uitneembare OrthoLite® Eco X40-Hybrid™ binnenzool met demping voor comfort, gemaakt van 32% eco-content, inclusief 15% hybride materialen, 12% bio-olie en 5% gerecycled rubber.
  • REPREVE® voering van gerecycled polyester, gemaakt van gebruikte plastic flessen.
  • Elastisch voor een gemakkelijke pasvorm.
  • Onderdeel van de TOMS earthwise™ collectie - producten ontworpen met de planeet in gedachten.
  • TOMS is er trots op lid te zijn van de Fair Labor Association en samen te werken met leveranciers die ethisch zakendoen, samenwerken met werknemers, zorgen voor veilige werkomstandigheden, mensenrechten respecteren en hun sociale verantwoordelijkheden nakomen.
  • Door TOMS te kopen, help je de toegang tot geestelijke gezondheidszorg voor miljoenen mensen in nood te financieren. Draag TOMS. Draag goed.

Afbeelding : Gerecycled katoen Zwart, 000000000010020846

TOMS valt op maat. We adviseren je om je gebruikelijke maat te bestellen.

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020846-001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene