Dames ballerina's Toms Jade

Dames ballerina's Toms Jade

Beginnend op: € 90,75

€ 55,89

-38%
Trakteer jezelf op een elegante, comfortabele stijl met de Jade ballerina's van Toms. Perfect voor elke gelegenheid!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 90,75

€ 55,89

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames ballerina's Toms Jade

Toms Jade ballerina's voor dames zijn een elegante en comfortabele keuze voor elke gelegenheid. Deze ballerina's zijn gemaakt door Toms, een merk dat bekend staat om haar kwaliteitsschoeisel en betrokkenheid bij kansarme gemeenschappen. Ze zijn perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar tijdloze stijl en superieur comfort.

Deze ballerina's zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en combineren een klassiek ontwerp met hoogwaardige materialen om een look te bieden die zowel vrouwelijk als casual is. Met hun gestroomlijnde silhouet zijn deze ballerina's gemakkelijk te combineren met elke outfit, of het nu een lichte jurk is voor een zomeravond of een jeansbroek voor een casual dagje in de stad.

Het soepele leren bovenwerk en de dempende binnenzool bieden ongeëvenaard comfort, waardoor ze ideaal zijn om elke dag te dragen. De Toms Jade ballerina's hebben ook een rubberen buitenzool voor extra stabiliteit en grip, of je nu boodschappen doet of door de stad slentert.

Door te kiezen voor Toms Jade ballerina's voor dames, steun je ook een goed doel. Voor elk paar schoenen dat verkocht wordt, geeft Tomsengage een paar nieuwe schoenen aan een kind in nood. Door deze ballerina's te kopen, voeg je niet alleen een tijdloos stuk toe aan je garderobe, maar doe je ook een goede daad.

Of je nu op zoek bent naar comfortabele schoenen voor je werk, in het weekend of voor speciale gelegenheden, Toms Jade ballerina's voor dames zijn een veelzijdige en stijlvolle keuze. Mis de kans niet om jezelf te verwennen met deze kwaliteitsschoenen die stijl en sociale verantwoordelijkheid combineren. Bestel je Toms Jade ballerina's nu en voeg een vleugje tijdloze charme toe aan je look collectie.

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020801-101
Kleur natuurlijk
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene