Dames espadrilles Toms Majorca Platform

Dames espadrilles Toms Majorca Platform

Beginnend op: € 115,96

€ 92,77

-20%
Ontdek Toms Majorca Platform espadrilles voor dames: een trendy en ethische stijl, voor een look die zowel chic als casual is.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 115,96

€ 92,77

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames espadrilles Toms Majorca Platform

Ontdek de nieuwe dames espadrilles van Toms Majorca Platform, de nieuwste trend in comfortabele, stijlvolle schoenen. Deze espadrilles zijn ontworpen door het beroemde merk Toms en combineren mode en ethiek tot in de perfectie. Gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen zijn deze schoenen de perfecte keuze voor moderne vrouwen die zich zorgen maken over de impact van hun aankopen op het milieu.

Het minimalistische, elegante ontwerp van deze espadrilles maakt ze een must-have voor elke fashionista. Hun plateauzool voegt een modern tintje toe en biedt ultiem comfort voor je voeten. Of je ze nu draagt voor een dagje in de stad of een avondje uit met vrienden, met Toms Majorca Platform loop je altijd voorop in de modewereld.

Naast hun onmiskenbare stijl zijn deze espadrilles ook van uitzonderlijke kwaliteit. Het merk Toms staat bekend om zijn mission toewijding aan het teruggeven aan mensen in nood en met elke aankoop die je doet, draag je bij aan dit waardige doel. Door deze espadrilles te dragen voel je je niet alleen goed in je schoenen, maar maak je ook deel uit van een gemeenschap die een positief verschil wil maken in de wereld.

Deze dames espadrilles zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen die passen bij tous smaken en outfits. Of je nu de voorkeur geeft aan neutrale tinten of gedurfde prints, er is een paar Toms Majorca Platform voor jou. Door hun comfort en veelzijdigheid zijn ze een perfecte keuze voor zowel casual als geklede gelegenheden.

Zoek niet verder, Toms Majorca Platform espadrilles zijn de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar schoenen die zowel modieus als ethisch zijn. Voeg ze toe aan je schoenencollectie en maak je klaar om hoofden te laten omdraaien bij elke stap. Maak deel uit van de Toms beweging en word een ambassadeur voor verantwoorde mode door te kiezen voor deze dames espadrilles. Bestel nu en maak een stijlvol verschil!

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020766-650
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene