Dames espadrilles Toms Alpargata Rope 2.0

Dames espadrilles Toms Alpargata Rope 2.0

Beginnend op: € 75,63

€ 60,50

-20%
Kies voor een casual maar elegante stijl met dames espadrilles Toms Alpargata Rope 2.0, het onmisbare accessoire voor elke vrouw.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 75,63

€ 60,50

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames espadrilles Toms Alpargata Rope 2.0

Toms Alpargata Rope 2.0 dames espadrilles zijn het ultieme accessoire voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een casual maar elegante stijl. Deze schoenen zijn gemaakt door het beroemde merk Toms en zijn zowel trendy als comfortabel. Ze zijn perfect voor zonnige dagen en zomeravonden en voegen een vleugje verfijning toe aan al je outfits.

Het ontwerp van deze espadrilles is geïnspireerd op de traditionele schoenen die eeuwenlang werden gedragen in Espagne en France. Het lichtgewicht canvas bovenwerk is versterkt met een geweven touwzool en biedt een unieke mix van stijl en duurzaamheid. Ze hebben ook een schuimrubberen binnenzool voor de hele dag comfort.

Het merk Toms staat bekend om zijn betrokkenheid bij lokale gemeenschappen en mensen in nood. Voor elk paar espadrilles dat verkocht wordt, doneert Tomsengage een paar schoenen aan een kind in nood. Door dames espadrilles van Toms Alpargata Rope 2.0 te kopen, voeg je niet alleen een trendy stuk aan je garderobe toe, maar draag je ook bij aan een goed doel.

Deze espadrilles zijn speciaal ontworpen voor vrouwen, met keuze uit maten van 35 tot 42. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van klassieke neutrale kleuren tot opvallende, gedurfde tinten. Wat je stijl ook is, je vindt altijd de perfecte espadrilles voor jou.

Of je nu in de stad bent of op het strand, dames espadrilles Toms Alpargata Rope 2.0 zijn de perfecte keuze voor een casual maar chique look. Combineer ze met een vloeiende zomerjurk voor een bohemienachtige look of met een jeans en een T-shirt voor een meer casual look. Door hun veelzijdigheid en comfort zullen deze espadrilles snel een onmisbaar item in je garderobe worden.

Kortom, Toms Alpargata Rope 2.0 espadrilles voor dames zijn een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar schoenen die trendy, comfortabel en ethisch verantwoord zijn. Met hun traditioneel geïnspireerde ontwerp en hun inzet voor een goed doel zijn deze espadrilles veel meer dan zomaar een paar schoenen - ze zijn een waar symbool van stijl en solidariteit. Trakteer jezelf op een paar van deze espadrilles, je zult er geen spijt van krijgen.

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020709-650
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene