Espadrilles met geweven streep voor dames Toms Alpargata Rope 2.0

Espadrilles met geweven streep voor dames Toms Alpargata Rope 2.0

Beginnend op: € 75,63

€ 60,50

-20%
Kies voor een zomerse stijl met de espadrilles Toms Alpargata Rope 2.0, comfortabel en trendy met hun geweven strepen.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 75,63

€ 60,50

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Espadrilles met geweven streep voor dames Toms Alpargata Rope 2.0

Op zoek naar een stijlvolle en comfortabele zomerschoen voor warme zonnige dagen? Kies dan voor de geweven streep espadrilles voor dames Toms Alpargata Rope 2.0. Deze schoenen zijn ontworpen door het beroemde merk Toms en combineren stijl en comfort voor het beste van twee werelden.

Espadrilles zijn niet weg te denken uit de zomergarderobe en met hun geweven streepontwerp voegen deze Toms Alpargata Rope 2.0 een vleugje verfijning toe aan elke outfit. Of je ze nu draagt met een luchtig zomerjurkje, denim shorts of zelfs een vloeiende broek, deze espadrilles zullen je look meteen een stuk aantrekkelijker maken.

Maar deze espadrilles zijn niet alleen mooi, ze zijn ook ongelooflijk comfortabel. Met hun geweven touwzool en ademende canvas voering worden je voeten de hele dag verwend. Bovendien staat het merk Toms bekend om zijn inzet voor het welzijn van achtergestelde gemeenschappen, dus door deze espadrilles te kopen draag je ook bij aan een goed doel.

Deze espadrilles zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en bieden een perfecte pasvorm en optimale ondersteuning. De dempende binnenzool zorgt voor extra comfort voor je voeten, terwijl de verstevigde hiel extra ondersteuning biedt bij elke stap.

Gemaakt van kwaliteitsmaterialen zijn deze espadrilles duurzaam en slijtvast, zodat je ze de komende zomers steeds weer kunt dragen. Bovendien zijn ze door hun tijdloze stijl een slimme mode-investering.

Kortom, espadrilles met geweven streep voor dames Toms Alpargata Rope 2.0 zijn onmisbaar in je zomergarderobe. Ze combineren stijl, comfort en duurzaamheid om je een veelzijdige schoen te geven waarmee je zeker opvalt. Wacht dus niet langer, trakteer jezelf op deze trendy espadrilles en doe tegelijkertijd een goede daad!

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020703-101
Kleur natuurlijk
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene