Dames espadrilles Toms Alp Midform

Dames espadrilles Toms Alp Midform

Beginnend op: € 80,67

€ 64,53

-20%
Trakteer jezelf op een unieke stijl met Toms Alp Midform espadrilles voor dames. Comfortabel en trendy, ze zijn een must-have dit seizoen.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 80,67

€ 64,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames espadrilles Toms Alp Midform

Ontdek de must-have schoenen van het seizoen met de dames espadrilles Toms Alp Midform. Deze espadrilles van het beroemde merk Toms zijn zowel trendy als comfortabel, ideaal voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een chique en toch casual look. Met hun canvas ontwerp en geweven touwzool zijn deze espadrilles een echte klassieker die is aangepast aan de huidige trends.

Het merk Toms staat bekend om zijn inzet voor achtergestelde gemeenschappen over de hele wereld. Voor elk paar schoenen dat wordt verkocht, doneert Toms een paar nieuwe schoenen aan een kind in nood. Door Toms Alp Midform espadrilles te kopen, doe je niet alleen een verantwoorde aankoop, maar draag je ook bij aan een goed doel.

Deze espadrilles zijn speciaal ontworpen voor vrouwen, met een snit en vorm die zijn aangepast aan hun voeten. Met hun hak van 5 cm bieden ze optimaal comfort en ondersteuning terwijl ze het silhouet verlengen. De schuimrubberen binnenzool biedt extra demping voor de hele dag comfort.

Toms Alp Midform espadrilles zijn de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Of het nu een dag op kantoor is, een wandeling door de stad of een avondje uit met vrienden, ze voegen een vleugje elegantie toe aan je outfit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je vindt zeker een paar dat bij jouw stijl past.

Naast hun design en comfort zijn deze espadrilles ook gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze een leven lang meegaan. Je kunt ze dus seizoen na seizoen dragen zonder je zorgen te maken dat ze verslijten. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden: poets ze gewoon lichtjes met een tandenborstel en een sopje om ze weer te laten glanzen.

Dames espadrilles van Toms Alp Midform zijn een must-have voor elke fashionista. Voeg een vleugje stijl en verantwoordelijkheid toe aan je garderobe door te kiezen voor deze trendy en ethische espadrilles. Wacht dus niet langer, trakteer jezelf op een paar van deze essentiële espadrilles en doe tegelijkertijd een goede daad. Bestel je paar nu op Toms Alp Midform en neem een vrouwelijke en toegewijde look aan.

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020667-300
Kleur groene
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene